Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
флуд идет по полной а бобыли лижут тапки за 150
ментяры погонистые ой вэй

Це хто лиже то не лижи чого ти там пишеш і тут тоже тож лише 150 гривень соляна голова скоро всі про твою шизу узнають

шлифует только так тузики продаванов этот старый крестьянин
ну а шо, деньги то нужны, значит можно паразитировать

От ти і признався що ти паразіт то і паразитруй ахха сам себе гладить ужас солярка поплавила

старый крестьянин ну или раб на банчере (вместо галеры) можно так назвать
он от этого рейджит сильно

Це прикольно так собі вісіти то тут то там це навіть кайф щоб почути який прекрасний

морщинистый крестьянин радуется 150 баксам в месяц, такая его дешевая натура мгагага

АХХА я Благодарю всесвіт за всі блага які я отримую від цього світу в мене немає претензій до цього!

ну дешевка же, шо взять то
нечего взять, поэтому тому воно таке осьо так

Це все твоя карма як ти себе оцінюєш так то себе в називаєш в обличчі інших співчуваю старайся набити собі ціну

шо там малыш 15-минутка не выигрывается, приходится просить не перебивать да
ахахахаха ото смех

Я не просив і просити небуду ніколи і нікого там немає жодноно слова людинівказали на жлобство головне щоб ти не просив що їсти немає що не блокуйте

Братуха я треті сутки вже варюся всім треба ти в рулю виграв не жалнічай

ну шо тут сказать, гоооооооооооооол

І що я за всіх сказав в чому проблема чи може ти думаєш що люди не сприймуть це ахза ти краще думай за себе Благодарю що нагадав

все переплетено само собою наискосок но мой город устает чинить за деспотами всё

Все так кудаж там всім ще до того буде все не так але буде саме так

ну а шо робыть флуд летит вот тут вот и это красочно я так думаю да а шо

Цікаво буде якщо саме так було цікаво то все. Аж бути чотко але як так погрожувати людям я шоці

та кто тебе угрожает госпаади
кому ты нужно, проснись и окстись

Так для чого ти людям погрожуєш розкажи це цікаво послухати буде )))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху