Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Немає часу заходити до вас регулярно, думаю скоро все зміниться і буде толком в мене більше часу

Та что-то не заметно что был прокрут , может ещё будет то ...

TalismanTelman как минимум ,бро для этого существуют отдельные темы ,либо в общей торговой ветке Селлера можно попросить пробу..не стоит это делать везде где тебе захочется..здесь тема не под пробы....

Доброго ранку шановні колеги як ваші справи народ що нового у вас тут

Не скучаємо народ пишемо дальше так і робимо висновок щодо поробиш раніше було чотко

Що тут у вас тишина бачу повна ніяких тобі приколів то є все чотко як має бути воно

А тут походу тишь да гладь
..ни кого и не чего ..
Будут подарки, наконец!!!
Или как ?

Chesnuy как скажешь ,робымо що нэбудь ,абы як!

Ну шо вы где все?
Продолжаем по тихоньку.

ugo не думаю что стоит продолжать

• Like
Реакции: ugo
3kYardov думаешь все?не будет новогоднего чуда?

Затихло все тут немає активу, всім привітики мої друзі, як ви, як ваші справи хто чим займається? Люблю вас 😘

Всім привітики , так і не було прокрута, це просто безвідповідально, обіцяти одне, а нічого нового не робити

Привітики мої хороші, тут теж нбачу ніякого руху розумію, що потрібно актив тримати, іду я курну краще)))

Soska вот и мы об этом все задумались...

Soska это самое правильное решение....было бы у меня покурить ,я бы давно уже это сделал. ..впрочем я на работе мне не желательно пока..

ugo так дивлюся, що на всіх ресурсах одне і теж він ніде не крутить , а обіцяв людям, що буде крутити 9

ugo накурилася і тепер спати хочу, так люблю покурити і лягати спати, це найкращі моменти з ранку)

• Like
Реакции: ugo
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху