Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Chesnuy Честно буду рад если победитель будешь ты если можно на ты....?, вижу нормальный чел , я подпишусь на тебя , а ты с какого города?

Beetlejuice бро зараз така ситуація в країні я то там то сям на даний час все утихомириться тоді скажу шо і як...Да можна на ти без проблем
Сообщения автоматически объединены,

redpostukrposhta а ти с Харькова на скількі я уведомльон?)

Bancher420_support ми тут вже за вами заскучали ...)))Ви мабуть відпочиваєте десь!!! Чекаємо в робимо актив)))

Последнее редактирование:
Всім доброго ранку
Так то що воно так і не дозволяє постити чи шо воно тут

Chesnuy доброе утро, в смысле ? Кто не позволяет ? Или что ты имеешь ввиду ? Флудим дальше , и ждём результаты нашей работы )))

Beetlejuice та я про те що тут неможна пару постів підряд написати таке відчуття що тут таймінг стоїть одне смс в три години

Chesnuy Все может быть ) флудим дальше, стараемся как можно больше написать для победы )

Beetlejuice пишем робим стараємся таке воно є і таке воно буде день сьогодні дуже цікавиц

І як так воно може бути як має бути отак воно

Chesnuy скоро будет потужный выиграешь в эту лотерею , когда там итоги? Скоро устану)

Beetlejuice цікаво коли і наскільки потужний він буде

Да флуд вознаграждается тут!

Chesnuy потужный будет ещё какой потужный, таких потужный потужнишей ты не бачив!!

Тут щедрые на призы операторы!

Beetlejuice я поняв все ну нічого який буде такий буде все буде добре

Beetlejuice а Carvoeiro я поняв ну таке воно

Chesnuy да нормально будет , не очкуй тут уже все сто раз так делали ) только на карту бабла поднимали ))))))

Верняк)))😎

Beetlejuice та я і не очікую з чого б мені переживати))) все бомбіно

Chesnuy гггг да я гоню , какой нах приз ) так что тут без очка ))) 21 ))) ггггг

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху