Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Доброго вечора народ не скучаємо пишемо дальше так само холодно але не факт 😁

Как встретили Новый год братва? Как настроение все по новому

BrodyagaSimpson так себе бро, прям в новый год заболел. А ты как отметил рассказывай бро, надеюсь отлично

Всім привітики, як ви тут без мене мої хороші, хто чим займається скажуть будь ласка

Як у вас иут без мене скучаєте? Тяжко мені після нового року. Голова не бум бум малолетка дура дура

Якщо це можливо буде добре видно з таблиці в мене є час летить до складу району входить

Так я зрозуміла тут нічого нового і цікавого зараз немає, так ніхто і не крутив нічого кошмар

3kYardov бро нечего не обычно чисто залипон такой себе был сам по себе уебал бутылку шампуня и пиздец) я работал в Новый год в ночь приятные бонусы забрал чисто сотен баксов за то что только вышел в новогоднюю ночь и за смену ебнул 77 долларов то норм а так обычный день сутки вечер как то так

Доброго дня шановні відвідувачі форуму як справи у вас тут народ топимо дальше робимо актив

Продовжуємо активно робити актив щоб був толк ура перемога буде полюбому фартане мені

Що тут у вас бачу нічого не крутять? Це просто капець якийсь нерозумію за всім чому все так

Шо у вас тут народ топимо дальше робимо актив тут і там шум і гам якщо круто все буле саме таким чином ура

Нас опрокинули как же не красиво получается то еще и в Новый год не серьезно вообще скажу я вам

Саппорт на форум даже не заходил с 21 декабря, может его приняли?))

Я чакаоа на прокрут і втомилася чекати тому скучно мені стало , я стараюся не скучати тут

Як ви тут мої любі і хороші я за вами не відстаю, працюю і люблю, чим більше тим краще

Сюда завжди заходу а тут постійно тихо ніяких рухів немає, я думаю не все те, що рухається,

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху