Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Весело було на новий рік, це неможливо не радувати мене, я звичайно жила нетак, але накурилася знову, це факт)

Весна уже наступила

Прикольний день сьогодні багато чого відбулося але я знаю одне що все буле так як має бути по іншому ніяк

Вечір в хату, марихуану курити це моє хоббі накурилася знову, я повний фарш, і хочу бути така по життю)

Soska интересное хобби...прям как уменя .

Главное что б не на яйца наступила...а то как то не очень...(((

Почему рыбы живут в соленой воде? Потому что перченая вода заставляет их чихать.
Сообщения автоматически объединены,

Муж возвращается домой, заходит на кухню и видит жену с розовым бантом на шее.
— Это что такое? — спрашивает он.
— Это мой подарок тебе на годовщину! — кокетливо отвечает жена.
Муж вздыхает:
— А упаковка попроще не нашлась?

Доброго ранку шановні колеги щось тут тихо сьогодні робимо актив тут і там шум і гам якщо все так

Всім привітики мої друзі, забігла до вас на хвилинку, щоб побачити, як у вас тут справи? Всіх цілую😘

Доброго ранку шановні колеги як ваші справи народ що нового у вас є можливість отримати хороший настрій

Медленно но уверенно движемся к своей цели, главное не забивать и каждый день делать пусть даже маленький но шаг к ней

Прикольно потрошку і робимо тут багато смс, це так весело і я подумала , а чому б і ні, зробила баночку, зайшла написала, і маєш собі на балансі)

Привітики, як у вас тут мої хороші справи, які настрій у банчера, весело так воно все тут у вас)))

Весело дуже-дуже, мені так подобається з вами спілкуватися, це так приємно, тому я постійно заходу до вас сюда

Потрошку не спіша бачу пишемо ми тут і маємо те що маємо щоб все було чотко як має бути ура ура ура

Всем доброго дня, уже не знаю о чем писать но что то писать надо. Поэтому напишу что не знаю о чем писать)))

Доброго ранку шановні колеги як ваші справи народ що тут у вас немає необхідної версії про головне вірно заповнене поле

Всем привет друзья, участники форума ,посетители, желаю всем хорошего отличного дня и настроения, всем добра

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху