Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
BrodyagaSimpson доброго утра тебе собственно 2 сутки без сна настроение его нету вообще оно умерло так что как-то так а ваши дела как?

Просто робимо актив тут і там шум і гам якщо все буде добре головне терпіння і труд все претрут таке життя воно

Робимо дальше активніше народ не скучаємо пишемо тільки тут і там шум і гам давайте будемо люто працювати з вами

Сюда теж можна писати дальше активніше народ не тільки інтернет сторінка міста в інший спосіб життя бентежне

Привітики вам мої друзі, весело з вами зайшла не надовго, подивитися як у вас тут справи? Бачу все добре))

Chesnuy привітики, а ти все не здався, працюєш і працюєш, правильно так тримати, ти умнічка, все правильно робиш привіт 🥰

Chesnuy і тут тебе знайшла, ты кругом встигає, умнічка, цікаво, як ми будемо спілкуватися далі, скоро мабуть поїду за кордон немає вибору(

3kYardov так він обіцяв на багатьох форумах і не виконав, я думаю це все через то, що він один прауює, або саппорт щось не так робить))

Soska так сложно на форумы зайти что аж на недели исчезает и на призы забивает, не отвечает никогда, ага
Он забил просто и все

Даже не написали когда конец конкурса

Добре якщо так можна трактувати по-різному залежно від заходу щось нове життя продовжується і ми тут

Робота наша така вона штука потрітно писати потрошку пишемо дальше народ необхідно враховувати що маємо активно робити актив

Тут теж потрібно трошки більше смс на форумі немає жодного коментаря до зустрічі народ тут скоро буде толк

Привітики активируется трішечки добавити, цікаво, чим ще можна буле займатися, мені не зрозуміло, але я щаслива

Я і сюди і туди забігає, щоб не було, але я всерівно, хочу зробити все, так, як хочу я і по іншому ніяк неможу це зробити)))

Всем приятных снов..

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху