Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Доброго темного времени суток всем!

Конкурс бессрочный ,бесконечный !....и беспонтовый я бы сказал...

Потрібно рухатися вперед до перемоги над собою контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника міністра керівника апарату

Все було чотко і як має бути тому ми з вами тут маємо не забувати про важливі аспекти нашого життя що немало важно

Приколи нашого городка не без того щоб було зручно нам мажсо все робити активно вперед народ будемо працювати щоб все було саме так як мало бути

Сюда теж можливо буде тоді толк і матимемо справу з вами активно тут я думаю пора щось думати більше)))

Пишем что то чтобы все было по кайфу и сообщения летели и деньги на баланс тоже, пишем пишем

Все-таки я щаслива така, мені дуже пощастило я не знала, як мені бути, але тепер я зрозуміла, що маю все робити активно

Активный может быть только отдых на природе в остальном же предпочитаю пассивные развлечения . Залипательские...

Топимо дальше робимо актив я думаю якщо постаратися то все буле чотко , як книжка пише це фактично так і має бути

Тут теж прикольно було не спорю нічого нового не скажу але модна ще один раз конкурс оголосити як ви думаєте

Завжди потрібно трошки більше смс на форумі і буле тоді толк не скучаємо народ пишемо дальше народ і слово вчителя закон

Все буле реально цікаво якщо буде все так як мало бути спору не аж потрібно трошки більше смс на форумі

Зато реагент отправили и это шикарно

Всерівно привіт всім, я знову немаю сил, я реально наркомана, це вже сто відсотків, або в мене знову депресія

Скількі я часу тут не була, потрібно наздоганяти все, спробувати, без того всього, життя моє ділиться на до і після

Встигну чи ні написати, щоб був в мене віршик історія, про моє життя цікаве таке я знову накурена)))

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху