Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Все чудово потрібно ще і ще робити і творити чудеса тут і там шум і гам ага

Апну тут темку можливо хтось захоче взяти яку пробу це ж буде супер для магазину

Надіємся у банчера все добре магазин прикольний роздає проби це ж круто якщо так воно буває ура

Всім проби роздають народ їх любить такі було дальше щоб знати як воно і що апаю тут

Ого навіть у Львові проби є круто народ розбирайте проби апану темку щоб люди бачили

Банчер прикольний шоп як не крути а нього немає боргів перед клієнтами мені це подобається дуже ура

Уе все прикольно і можна буде тепер робити все активно щоб знати як правильно робити активно ура

Це точно треба писати флудити кайфувати і любити цю роботу чи працю так і є все

Всім привіт✌🏻 Давайте трохи поспілкуємось, не так ті центіки потрібні, як просто поспілкуватись, відволіктись, а то щось нерви розійшлись.

Я только за, сейчас и деньги очень не помешают, да и простое общение, было б очень в тему.

Так, час летить дуже швидко. Вот і зима закінчилась, так тої весни чекав і що🤷‍♂️ все те саме😔

shtrul
За то летом совсем по другому будет....
Без трусов модно ходить

Да и сейчас можно так ходить, правда не долго и скорее всего с последствиями)

всем привет

ну да
а я щас трубочки шоколадные от рошена жую

Bancher420_support здравствуйте, есть ли возможность протестировать и написать качественный Трип репорт на коку, ваш постоянный клиент, в телеге могу подтвердить брат Ты красавчик всем четыре я тебе пять ты меня
Сообщения автоматически объединены,

Цікаво актуально чи ні ще з пробами але немає кому написати десь сап пропав нефортить
Сообщения автоматически объединены,

Всім привіт як тут у вас справи роздаєте проби чи вже неактуальної спробувати у вас щось нове
Здесь я с тобой согласен здесь Вопросов нет очень интересно все желают Я бы тоже с удовольствием

Так продовжувати двіж тут в там як Париж ми рахуємо і двіжуєсо час проходив чотко

Привіт шо тут у вас без мене получається все нормально то це круто якщо все так

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху