Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
То ж таке ну а як ні якщо саме так воно і відбувається все чотко і прикольно ура ура

О нормально ще потрібно однегбке лишити і спробувати зробити все активно так щоб було

все верно так шо катим вперед толкьо туда и так и сяк

Та да помаленьку потрібно рухатися вперед не має коли вже давати задню це точно факт

Chesnuy В нас поки без дощу, але і сонця, як в останніх пару днів було, не має.

Chesnuy День почався чудово, вранці було тепло, стало холодніше, здавалося, що прийшов циклон

GubernatorOstrovaBorneo
В нас уже сонце капець яка гарна погода стала а такий дощ зранку ішов все-таки весна

shtrul
Та в нас уже в погодилося вже сонце розпочалося жарико ставати непередбачувана весняна погода

Рання весна, вона така, може ще і зима показати свій подих🌬

Chesnuy У нас сильно похолодало, і це відчувається вже з самого ранку. Я вийшов на вулицю і зрозумів, що потрібно одягати тепліший одяг. Вітри стали холоднішими з самого ранку, а сонце рідше з'являється.

ого ну это верно парни

все буде як ти скажеш

Це точно незабувати тут і там щось робити я вже вигоряю походу від цього всього період такий

GubernatorOstrovaBorneo
Зараз потрібно ходити тепло одягнутим не дарма кажуть пар костей не ломить тому тепло потрібно бути одягнутим постійно

Доброго вечора! Як тут в Вас справи? Бачу сьогодні режим тиші📵

доброго вечора бро
та я ужинал сел

Це точно все по приколу саме так і відбувається все воно тому так і було саме так

GubernatorOstrovaBorneo
Це точно потрібно берегтися зараз але то таке модна зайти в банк і там шось пвдцепити де людно дуже

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху