Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Chesnuy Полювання за грибами в лісі - це захоплююче заняття, яке приносить багато радості. Коли йдеш у ліс, відчуваєш єднання з природою і насолоджуєшся свіжим повітрям. Важливо знати, які гриби можна збирати на суп, а які краще для трiпу брати, а ось блiдi поганки краще залишити аби уникнути отруєнь.

Це точно ми тут грибніки ще ті хочу спробувати всі гриби які є в наявності щоб розуміти має ними рвзницю

да так и есть на самом деле

Факт залишається фактом все так і робимо по красоте тут в там шум і гам це ж точно

индорчик надо покурить ага да

Це точно шишечку це точно потрібно щоб саме так і було все по приколу шишечка пишечка

GubernatorOstrovaBorneo Тоже люблю грияБалку, по лісі походити, свіжим повітр'ям подихати. А в тебе бувало, що знаходив цікаві грибочки🍄⁉️ и потім їх приміняв по призначенні)?

shtrul Я обычно как в лес иду, то шляпу красного мухомора всегда съедаю, в сыром виде, это уже как ритуал) А вообще находил несколько псилоцибиновых, но в маленьком количестве. Их было настолько мало что после сушки 0.5гр, для трипа не хватило. А ты?

грибочки это хорошо
главное шоб не мухоморы

Я мухоморы находил, но тогда я ещё даже не знал, что они могут приукрасить мир. Как в живую выглядят псилоцибиновые грибы, я даже не знаю, только на картинках или видео. Ты реально на счёт шляпки? И что были какие то эффекты?

я псилогрибы ел и не один раз
но лсд мне как то больше по душе

хилимся живем тут и там шумим вот так

Всім доброго ранку шановні всім миру і любові нехай день у вас буде тількі позитивним ура

Ну більше нічого не лишається як робити все точно так як можна я тут так і не дописав

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху