Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Chesnuy Тай мабуть ти правий, просто буває, що окрім відсутності вільного часу, трохи попишеш і очі болять

Бачу що все закрито вже в банчера тутто цікаво чи будуть нові акції якісь проби це добре

Теж цікаво, бо якісь би гарний конкурс, було б приємно, але ще треба виграти

shtrul
Згідний в мене вже адаптація прийшла до цього всього ще трошки і буду жити на цих форумах

Chesnuy Мені теж цікаво, можливо десь рулеточка завалялась чи конкурс якісь прікольний

Chesnuy Якщо не секрет, за місяць скільки виходить нафлудити? Я для себе цікавлюсь, щоб була ще одна мотивація

Ну, я тогда уж тоже снова скину и вкину пару тут смс, да и пойду дальше

GubernatorOstrovaBorneo Да и пусть ломает, он реально чемпион, этого королевства флуда и вообще, хороший человек.

shtrul да я ж шутя) я его тоже уважаю, респект ему, он очень хороший человек

GubernatorOstrovaBorneo Так я тоже, без какого то негатива, наоборот - рад, что могу с тобой перетереть любую тему. А siesta_kawaii тоже наш штруль!)

Ахах, ну вот и отлично, так что давайте дружно и позитивно передвигаться тут иногда

Та все реально круто будет, так шо не грустите и не печальтесь тут вообще никак

Chesnuy Якщо не секрет, за місяць скільки виходить нафлудити? Я для себе цікавлюсь, щоб була ще одна мотивація
Якщо сказати то тут я за місяць нафлудив 2000 смс і ще трьох форумах по 3000 смс і на одному був рекорд
35 000 за місяць
Кароче мій рекорд 35000 тисяч смс

Ну, тут ограничение в минуту, а где то это 5 секунд, вот такие уж дела, было бы легче

Ну, тут ограничение в минуту, а где то это 5 секунд, вот такие уж дела, было бы легче
Так я тут 2000 набив за місяць сидячі ще на трьох форумах і там понабивав по 3000 смс а там де де в минуту рекорд був 35000

Та был то хороший, но чет мне за флуд до сих пор так то ещё даже не выплатили

Если ты на одном форуме набил 35000 за месяц, и так конечно же кд в минуту то это 24.3 дня))
Где то пахнет говнецом

Chesnuy Ну це теж нічого собі! Я вот думаю, як це зробити перший вивід)

Ну, чет долго думаешь бро, как будто бы если хочется - то нужно делать.
Такие дела дружище

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху