Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Ты слишком глубоко нырнул в кроличью нору, стоит закрыть все же эту тему я думаю.

Не не я якраз тількі повернувся з тої норм там мені відкрили очі і пробудився небагато, але настільки щоб почати бачити і відрізняти.
Благодарю, що сказав свою думку, я поважаю це

Все же думаю такие взгляды на жизнь стоит продвигать не тут, примерно такое дело.

Тут те саме, що і там це віртульние спілкування живих людей тут немає заборони говорити про життя ..

Если найдешь сторонников таких тем - то я не вижу проблем. А так продвигать это в никуда, такое.

Та я сам з собою спілкуюся мені послідовників нетреба я не Христос щоб брехні розводити і мати апостолів проповідників...

Ну самому с собой говорить как то странно, по крайней мере в текстовом виде.

Це вибір кожного я можу спілкуватися в голос можу з дзеркалом можу з котом з собакою

Це добре що вона ж так можна потихому прати перервати від сьогодні я буду робити чоткр

когда есть свободная минутка тогда и заходи бро
шоб я не скучал тут

Комментировать эту ситуацию не имеет смысла, ведь ссылаться ты начнешь на те же вещи, во какая ситуация.

Та стараюсь бро заходить, стараюсь.
Тут как повезет, иногда напрягают сильно, а иногда в ожидании тут сижу

Краще не потрібно, тому, що ти нерозумієш самої ситуації і нерозумієш того чого я розумію )))

ситуация она то такая бро
но шо еще поделать если так бывает

Так буває це нормально якщо так тому що це все було саме так як має бути щоб знати коли

Шо тут, пока вкину всего одну смс, но одна тоже пойдет как по мне вот так

выбор и так далее и тому подобное ну а шо робыть так тоже бывает

Пока не могу поднять все темы, поэтому лови тут смску одну всего ((

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху