Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Chesnuy привіт, що тут у вас я проспал цілий день нерозумію чому я така втомлена нічого такого не робила

Soska а я то думаю де ти поділася що тебе немає ніде , а ти спиш ну нормально так все воно є

Chesnuy я щось походу переїла в обід от і заснула, але спала крапкою хтось розбудив менн шумно було дуже от я і прокинулася

Soska так буває що є я можу сказати я то сплю по режиму щоб було все чотко і правильно дий таке воно, що ж поробиш 😁

Всім доброго ранку шановні колеги як ваші справи народ що нового у вас тут

Bancher420_support скажи, ты настолько занята, что некогда отвечать на вопросы, или просто впадлу?
Я знаю, что 2е, но на всякий случай спрашиваю

Доброго ранкк

От саппорта на всех форумах толку 0

Аххааа аххааа ну добре я буду вірити в те що я вірю так буває воно все ну це норм якщо так

Добрий ранок та сниданок

Що тут у вас пишете топите дальше робота така вона все працювати більш ніж на два роки тому

Пишем буквы и слова

Знову я тут так буває потрібно писати і манетки лутати бонус буле все прекрасно і життя буде чотко

Так що тут я бачу знову тут тихо ну що ж поробиш так буває воно все дальше больше чем два

Тиша буде, поки саппорт не почне спілкуватись з озерами форуму

Гроші, вони такі..
Неможна відмовитись від ніх, бо вони потрібні

Саме так потрібно робити чотко все буле бімба чи бомьіно час покаже що воно і як пора топити все чотко

Ну хоть смс набить можно, для полноценной оплаты за ношение баннера

Що тут у вас якось так буврє не без того але все одно я нерозумію що тут в як воно має бути

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху