Тріп - Репорт на ШИШКИ сорту OPIUM від 🌞Andrino Celentano

TRAVOKYR

Местный
Наказан
Реакции
30
  • ШИШКИ  Opium
  • Магазин Andrino Celentano
https://rcclub.cc/threads/andrino-celentano-proby.73671/

Тестер : М 30 + ,Толлер Високий,курю ШШ кілька разів на тиждень
  • Оцінка якості доставки: Стелс був гарним,нормально попрацювали,швидкість відправки також була швидкою.
- Вес проби заявлено 1г. По факту 2г. За це пацанам респект

Оцінка органолептики: Сама шишка ну дуже масляниста, вся в трихомах які трохи відблискують, спресована просушка хороша, зайвого мусору, насіння не було. Запах землянистий не різкий.Віддавало також приємно хвоєю

Трохи передісторії,зайшов на форум побачивши роздачу проби,оскільки я робив перерву і тиждень не куривши ,рішив прикупити собі щось а тут ще й новий магаз з Одеси ,тому і написавши щоб отримати пробу на що продавець вічливо погодився і вже через декілька хвилин я побачив ТТН (це найшвидша відправка ,яку я коли небудь зустрічав)

Трохи інфи про цей сорт опіум.Я курив його вже ,його дія зазвичай схожа з сортом Авганка ,типу трава яка тупо заганяє в транс і виводить з нього за 2-3 години🤤

010-opium-500x500.jpg

🕛 00:00+- ~ забив в бульбулятор,думав покурити завтра ,але як тільки побачив ,що посилка в поштоматі то зрозумів ,що пихну ще сьогодні)І так двох і приємний дим заполонив мої легені,дим природній з нотками трав,кароче кайфовий смак🌸Зробив десь шість затяжок з одного ковпака.Сів на лавочку і тупо завтикав на проїжджі атомобілі,зловив себе на думці ,що трохиї палюсь ,захотів з кимось поговорити і набрав друга,настрій на висоті спілкуємось все гуд.😁

⏱️ 00:30 Мене навалює ще трохи лютіше,хоча в решті вказано ,що це гібрид,я відчуваю лише індичний прикол.Я все-таки беру в руки ноги і намагаюсь пройтись до магазину,щоб купити щось на вечерю.По дорозі у мене якийсь дід спитав дорогу на місцевий ринок,але коли він до мене говорив,я зловив себе на думці ,що він дуже схожий на Ющенка і почав трохи сміятись😁але все-таки пояснив що і куди .Кароче це був пікт ефектів як на мене)

01:00🐛 Я всетаки доплив до магазину,там довго вибирав що поїсти,все здавалось мені якимось яскравішим ніж зазвичай 🌞Оприділився накупив собі поїсти і пішов в сторону метро.Як не дивно ,в мене пройшла втома і коли я їхав в метро то навпаки став бадьорішим,дивися кліпи ,новини в тг каналах ,слухав музику🤠

02:00 🕑 Я дома,ефекти ще відчуваються,тіло вже дійсно ватне,спокій і почуття голоду ,яке я почав втамовувати смачною їжею.Після того як поїв пройшло ще пів години і ефекти вже повністю згасли
Screenshot_20240828_114326_com.huawei.photos.jpg

Фото взяв в іншого тестера,шишка ідентична із моєю,просто у мене камера не так круто фоткає😌

Загальна оцінка тверда 9 із 10Народ це дійсно якісні шишки не впевнений що індора ,але якість на висоті.Точно можна взяти пару грам для себе.
Окремо хочу відзначити приємну комунікацію з продавцем ввічливість і коректність.Всім дякую хто дочитав тріп до кінця.

Куріть виміру - всім добра крім клятої ручні🌃🤫
боша.jpg

Назад
Сверху