Тріп репорт на ШИШКИ сорту EXTREME 🗣️🤙🌲від 💚BONDI SHOP💚

Shushkodav

Местный
Наказан
Реакции
171
  • Проба видана кладом.Клад був прикопом одразу на лецевій стороні окружної дороги у Києві.Місце людне ,але зйом був не більше 1-2 хв
- Вага проби 1г. Нажаль невдалось перевірити вагу ,так як курив не дома.
  • Тестер: 30+ М. ШШ кілька разів на тиждень
Оцінка органолептики: Сама шишка була пресом,гарно пролікована,без насіння,відходів мінімум.Запах приємно хвойно - фруктовий.🌳🌳🌳

Трохи передісторії:
Я ,вечерком забіг на форум.І побачив ,що знайомий мені шоп BONGI SHOP 💨Шукає тестерів у місті Києві.Я звісно підписався на таке дійство,і вже через годину дві ,мені в тг оператор кинув координати кладу.Вирішив забрати завтра тобто вже сьогодні,якраз їхав до кента в гості.
Клад забрав без особих проблем,трохи вичикав момент і розкопав клад) він був одразу біля дороги під деревом.

І ось я вже в друга,пєм квас,поки я вийшов на балкон Вася вже закинув ШШ в гріндер,нажаль я невстиг сфоткати😆🕵️Але запевняю вас ,що шишка та сама ,що і в боті ,тільки пресована.

00:00 🕛
Я рідко курю через водний,переважно бульбік, вапорайзер,косяк.бонг🤐🍏Але в друга на балконі водняка,і я вже перед ним напалюю спочатку Василю а потім собі) викурили по жовтій 2 літровій банці.Знатно закашлялись двоє,лютий дим насичений...
00:05🕛
Все Ми двоє повалені на диван,дивимся друг на друга,трохи зловили індичний тупняк,багато думок в голові.І тут я розумію,що не хочу в такому стаі бути тупо дві години в квартирі,на вулиці жара🌴👾І в мене виникає такий план.Кажу дядя вставай і їдем гуляти на ВДНХ в ліс🗣️😁 Спочатку він не розумів мене,дивився вбитими очима і тупив,але я роздуплив Дядю і от ми вже спускаємся в тачку...

00:30🕛
Нас двох нормально так розвалило,ми вже на місці.Взяли по каві і рухаємся лісом,я кайфую ,природа наче огортає мене.Проблеми вийшли із голови,просто релакс і різні думки.Ми гуляли,сиділи на лавочці ,сміялись ,слухали звуки пташок і мені це подобалось.Реально ефекти були годину дві точно

02:00🕛

Взяли собі шашличок,ще пива,сидимо ,смакуємо.Ефекти майже не відчуваються,легке розслаблення,втамовуєм почуття голоду.Я готовий дати свою експертну досліднецьку ТГК думку

Загальна оцінка Шишки 8.5 із 10🌲

Як на мене це гібрид, тут вам і індичні заліпони і сативний двіж😁

Як намене хороший якісний товар за адеватні кошти🤙😏

Однозначно рекомендую магазин,так як він вже більше року нас радує хорошою зеленью і пробами нових сортів💚

Всім хто дочитав 4_20👽👽👽
IMG_20250705_211112_299.jpg

Сообщения автоматически объединены,

У Вас недостаточно прав для просмотра ссылки. Войдите или зарегистрируйтесь.

Сообщения автоматически объединены,

https://rcclub.cc/threads/bondi-shop.71558/

Последнее редактирование модератором:
THCTESTER
Выглядят так как слегка пересохшие)

phalloides скажу так,вони не прям свіжі свіжі ,але і не такі що крошуться в руках.
Якмінімум ефекти є)

Назад
Сверху