Тріп - репорт на ШИШКИ сорту Mazar ,від Ganjah 💚

Shushkodav

Местный
Наказан
Реакции
171
  • ШИШКИ 🤙🕵️MAZAR
  • Ganjah

https://rcclub.cc/forums/Ganjah/
  • Проба видана кладом.Клад був перед пяти поверховим будинком,знімав його вечером,так як це людне місце.Це була стандартна ізо,яка лежала в траві,місце таке собі але найшов швидко,моя порада,якщо вже кладете просто в траву,то ставте під якимось камінцем типу. Оцінка клада 7_10
- Вага проби 1г. Перевірив на вагах,все як в аптеці (фото підкріплю)
  • Тестер: 30+ М. ШШ кілька разів на тиждень
Оцінка органолептики: Сама шишка з трихомами,гарно пролікована,видно що товар свіжий,запах нагадує Ліси Карпат,хто шарить той в темі про що я😉

Трохи передісторії:
Я проживаю в передмісті Києва і тут нетак багато шопів з ганджою.В Ganjah закуплявся ще пів року назад +- багато часу пройшло ,тому вирішив домовитись з селлером про пробу,на що людина ввічливо погодилась,за що окремий респект🤠
Декілька хвилин і фото з місцем у. Мене на руках.Вирішив не відкладати до завтра і пішов за кладом.Підсвітив ліхтариком і зняв за 1-3 клад.

Вирішив курити через вапорайзер,сів в дворику,людей немає 100-150 мг забито( доречі крошив пальцями,масляниста як я вже казав і пахуча)

00:00 🕛
Смачний пар заполонив мої легені ,це хвоя ,ліс,нотки ностальгії.Мені сказали що це індика,тому я вже розумів до чого готовитись) в режимі 5 хвилинної сесії я добив свою пятку🤫🤐Вечір обіцяє бути ламповим

00:05🕛
Все мене починає накривати повільно, але впевнено. Хоча це і індика але у мене виникло бажання вечірньої прогулки.йду вечірнім парком і кайфую від музики в наушниках,купив собі чайок,попив на лавці позависав і пішов додому

00:30🕛
Я дома,ефекти виходять на плато,сиджу і думаю чи подивитись фільм чи відео в ютубі) Вирішив послухати філософські відоси) і одночасно робити собі вечерю.напротязі години я відчував себе максимально розслабленим і водночас зосередженим,час швидко плинув.Одразу зробив висновок що це хороший не грузящий сорт трави на вечір ,але думаю і дньом під відпочинок можна покурити Мазар)

02:00🕛

Ефекти згасли,я повечеряв і міцно заснув.жодних постефектів не було,тобто це дійсно природа без домішків🤙🕵️

Шишки оцінюю на 9_10 ціна якість🍏💸

Магазину бажаю адекватних покупців і персоналу,надіюсь це була не остання проба і співпраця з вами🌲🌴🌳

А всім нам Перемоги і Миру🌞тільки органіка
IMG_0668.jpeg
IMG_0668.jpeg
Сообщения автоматически объединены,

Все чесно)
Сообщения автоматически объединены,

https://rcclub.cc/threads/ganjah-ss-novini.62201/

Вложения

• IMG_0669.jpeg
    IMG_0669.jpeg
    975.1 KB · Просмотры: 46
  • IMG_0670.jpeg
    IMG_0670.jpeg
    1.1 MB · Просмотры: 43
Последнее редактирование модератором:
Shushkodav Ух какая шишечка) При виде ее так и хочется чего-нибудь дунуть :)

Хороший репорт!

Назад
Сверху