Тріп репорт на шишки Green Poison від Франка

Besha

Долг трип-репорта
Реакции
239
Тріп репорт на шишки Green Poison від Франка

Тестер:М/20/175/65
Толерантність:вища середнього
Спосіб отримання:скарб
Вага проби:2г

Пробу видав:https://rcclub.cc/threads/kramnicja...sij-ukrajini-i-kladi.70928/page-5#post-871745

Гуляючи по форуму написав в гілці франка чи можна отримати пробу,на що мене перенаправили до оператора,який повинен був видать скарб на наступний день,але цього не відбулося за блокування його аккаунту в ТГ і майже через два тижні я з ним зміг списатись та отримав пробу.

Місце було вибране дуже зручне,дійшов до нього без навігації GPS,та фотографії,все знялось в одну секунду,кур'єр великий профі/)

Повернувшись додому та діставши синій квадратик,перше на що я звернув увагу це яскраво виражений запах хвої,кори,та фруктів
Запах різкий,та настільки сильний що просочується через ізоленту

Зовнішній вигляд не менш приголомшливий,тверда,липка масляниста шишка,яка прям блистить від кількості криссталиків на ній,та великою кількістю бурштинових ворсинок,дуже гарно ...
IMG_20250126_155851_489.jpg

Ох і міцна квіточка,гріндер аж не можу прокрутити...

00:00
Насипав в ковпак приблизно 150 міліграм вже подрібненої суміші,підпалюю...
Горить добре,я б навіть сказав тліє за своєї маслянистості
Вдих..ВАУ,смак приємний, солодкий,на видиху трошки давка,але на кашель не тягне

00:05
Я відчув як до мене підкрадаються перші ефекти,я помістився зручно на диван поруч з дівчиною і почав писати цей тріп репорт так сказати в реальному часі. Тіло відразу стало важчим,а тактильні відчуття набагато приємніші

00:15
Як на мене,ефекти відкрились повністю,приємна ейфорія, розслабленість, відсутність лишніх думок,тріп під накуркою пишеться цікавіше якось

00:30
Ефект від першої банки дуже приємний,плавний,але хочеться скурити другу, приблизно такого ж розміру,процедура незмінна:засипав,витягнув,скурив)зайшла так само легко

00:35
Почала накривати хвиля від другої банки,ефекти які були раніше посилились, відчувається домінування індіки,тіло стало дуже важким,вирішили подивитись якийсь фільм.Вибрали фільм колекціонер.

00:40-01:00
Відчувається сильний стоун, очі самі закриваються,сильна ейфорія, трохи хочеться спати,і їсти...

01:05-01:25
Зібрався з думками щоб поставить чайник нас плиту та випить чаю з печивом,бо почало достатньо сильно хотітись їсти.Хочеться спати..

01:30+
Випивши чай,я ще деякий час посидів в телефонів вже не звертаючи уваги на фільм,почало потихеньку попускать паралельно все сильніше хотілось спати,і приблизно ще через хвилин 40 заснув,проспав не більше години

03:00
Коли я проснувся вже не відчувалось ефектів, лише сонливість, та відчуття голоду,я ще деякий час посидів в телефоні та з неохотою почав займатись домашніми справами

ОЦІНКА:
Місце скарбу:10/10
Якість пакування:10/10
Зовнішній вигляд:10/10
Запах:10/10

Ейфорія:8/10
Сила основних ефектів:9/10
Стимуляція:3/10
Сонливість:6.5/10

Мені дуже сподобалась ця проба, якість продукту на вищому рівні !

Хороший трип репорт ;););););) добрий франык

Назад
Сверху