- ШИШКИ LSD

- Магазин green
room
Ссилку на гілку продавця
Тестер : М 30 + ,Толлер Високий,курю ШШ кілька разів на тиждень
- Оцінка якості доставки: Стелс був гарним,із серії товар придатний до використання,можна було б краще трохи сховати вакуую в самому стелсі але взагальном 8 із 10 за упаковку і вакуум
Оцінка органолептики:дядько Гровер постарався гарно ,шишКа просуше ,пахне лісом,гарно проманікюрена,масляниста,без зайвого мусону.
Трохи передісторії: Зайшов якось увечері на форум ,побачив відкриття нового магазину,на вітрині були представлені декілька сортів.Написав в чаті гілки магазину,що залюбки стану на пробу і відпишусь тріп
Трохи інфи про цей сорт ЛСД.Я курив його вже ,його дія зазвичай схожа з сортом Авганка ,типу трава яка тупо заганяє в транс і виводить з нього за 2-3 години
День х настав.Мені прийшло повідомлення ,що моє відправлення чекає мене в поштоматі.Без лишнього малеча забрав товар.Сів в авто ,відкрив посилку,перед очима з'явився стелс,в якому були вакуумні пакети.розрізав ножем вакуум,і одразу з'явився різкий приємний запах шишки,як я вже писав це щось лісове і землянисте,кайф.Просто руками відірвав невеликий шматочок шишки і відправив його в трубку
01:00 Пік ефектів вже пройшов,в мене залишається легке розслаблення тіла приємне.Впринципі я з позитивом і користю провів час,вирушаю додому і з'являється дике бажання залипнутитв хбокс)По дорозі додому я відчував легкі індичі ефекти,розслабленість тіла
02:00
Висновок,однозначно шишка заслуговує на увагу,тверда 9 із 10.Її можна курити як дньом так і у вечірній час.
Спілкування з селлером,також пройшло адекватно без лишніх питань,сервісом задоволений
Всім хто дочитав до кінця дякую за увагу ,а магазину за видану пробу