Тріп - репорт на ШИШКИ сорту 🌃LSD від Green Room🐛

TRAVOKYR

Местный
Наказан
Реакции
30
  • ШИШКИ LSD🤪
  • Магазин green 🍏 room

Ссилку на гілку продавця👾

Тестер : М 30 + ,Толлер Високий,курю ШШ кілька разів на тиждень
  • Оцінка якості доставки: Стелс був гарним,із серії товар придатний до використання,можна було б краще трохи сховати вакуую в самому стелсі але взагальном 8 із 10 за упаковку і вакуум
- Вага проби 1 грам

Оцінка органолептики:дядько Гровер постарався гарно ,шишКа просуше ,пахне лісом,гарно проманікюрена,масляниста,без зайвого мусону.

Трохи передісторії: Зайшов якось увечері на форум ,побачив відкриття нового магазину,на вітрині були представлені декілька сортів.Написав в чаті гілки магазину,що залюбки стану на пробу і відпишусь тріп😵Продавець ввічливо погодився і вже на наступний день я побачив ТТН у своєму додатку Н.П.

Трохи інфи про цей сорт ЛСД.Я курив його вже ,його дія зазвичай схожа з сортом Авганка ,типу трава яка тупо заганяє в транс і виводить з нього за 2-3 години🤤

День х настав.Мені прийшло повідомлення ,що моє відправлення чекає мене в поштоматі.Без лишнього малеча забрав товар.Сів в авто ,відкрив посилку,перед очима з'явився стелс,в якому були вакуумні пакети.розрізав ножем вакуум,і одразу з'явився різкий приємний запах шишки,як я вже писав це щось лісове і землянисте,кайф.Просто руками відірвав невеликий шматочок шишки і відправив його в трубку
IMG_20240830_233236_590.jpg

🕛 00:00+- ~ Густий приємний димок заполоняє салон автомобіля,хоча і вікна я повністю відкрив.Дим приємний не вибиває,кашлянув я лише після 6 тяги.Ефекти починаються одразу,легкий Стоун,з'являється якась фокусіровка на різні предмети,я саме заливав пахучку на торпеді авто.Рішив нікуди не їхати а пройтись погуляти.
what-lsd-does-to-the-brain-379540-640x360.jpg

⏱️ 00:30 Гарно накурило,не вбило наповал,а просто з'явилась легкість в тілі ,бажання спілкуватись і гуляти,вирішив піти на місцевий стадіон,розвинувся попідтягувався ,все вдається легко,єдиний момент що трохи більше сушить.Взагалі складно сказати чи це індика чи сатива ,це гібрид в сторону індики по відчуттях.

01:00 Пік ефектів вже пройшов,в мене залишається легке розслаблення тіла приємне.Впринципі я з позитивом і користю провів час,вирушаю додому і з'являється дике бажання залипнутитв хбокс)По дорозі додому я відчував легкі індичі ефекти,розслабленість тіла
IMG_20240830_233240_698.jpg

02:00 🕑 Всю наступну годину я повністю погрузився в ігри пабг і колофдюті.Забув типу про все на світі і повністю погрузився в геймінг,а після ігр смачно поїв і заснув.На ранок постефектів не було

Висновок,однозначно шишка заслуговує на увагу,тверда 9 із 10.Її можна курити як дньом так і у вечірній час.

Спілкування з селлером,також пройшло адекватно без лишніх питань,сервісом задоволений

Всім хто дочитав до кінця дякую за увагу ,а магазину за видану пробу😎💣

А вы как на поминках. Гуляем, щя бабок дадут

Назад
Сверху