qwerty420
Местный
- Реакции
- 260
речовина: шишки сорту PURPLE PUNCH (10% Сатіва / 90% Індика)
придбано в магазині: bulkweed
відправка: протягом 36 годин після оплати. стелс приємний, нічого ніяк не пахне, як і має бути.
фотографії: цього разу зарядив плівку, виглядає все прям
тестер: вік 34, зріст 180, вага 86, стать чоловіча
толерантність: плотно шш весь тиждень до цього
дозування та спосіб вживання: орієнтовно 0.15-0.2г на три банки стандартними методами
прокинувся з думкою, що десь на пошті мене чекає пакуночок від магазину bulkweed, швиденько збігав все притягнув додому, розпакував і почав експериментувати. так як Glookies я вже тестував, настав час для іншого сорту від магазину, а саме Purple Punch. розпакував пакуночок, зарядив плівку, зробив декілька фоточок. Порізав все для затесту, виглядає смачно, запах починає поширюватися кімнатою.
висновок:
придбано в магазині: bulkweed
відправка: протягом 36 годин після оплати. стелс приємний, нічого ніяк не пахне, як і має бути.
фотографії: цього разу зарядив плівку, виглядає все прям
толерантність: плотно шш весь тиждень до цього
дозування та спосіб вживання: орієнтовно 0.15-0.2г на три банки стандартними методами
прокинувся з думкою, що десь на пошті мене чекає пакуночок від магазину bulkweed, швиденько збігав все притягнув додому, розпакував і почав експериментувати. так як Glookies я вже тестував, настав час для іншого сорту від магазину, а саме Purple Punch. розпакував пакуночок, зарядив плівку, зробив декілька фоточок. Порізав все для затесту, виглядає смачно, запах починає поширюватися кімнатою.
Просмотр скрытого контента доступен зарегистрированным пользователям
висновок:
- речовина: 7/10 (потужний ефект, трохи швидше закінчується ніж хотілось би)
- якість: 9/10 (хороші, смачні шишки зі стійким запахом)
- стимуляція: 5/10 (присутня як бадьорість, так і розслабленість)
- ейфорія: 8/10 (радість хвилями, насолодження музикою та спогляданням)
- сила основних ефектів: 8/10 (добре прибиває, відчуваються панчі по настрою)
- побічні ефекти: 6/10 (сухість у роті, можливе головокружіння)
- загальна оцінка: 9/10 (дуже непоганий відпочинок, гарний варіант для вечірнього часу)