- ШИШКИ DOSIDOS
MOROCCO SHOP
- Товар виданий кладом.Клад був в парку,прикоп заритий рівно по мітці зняв 3 хвилину часу.
- Тестер: 33 років, 182 ріст , Толерантність до ШШ висока
Трохи передісторії: Пацани,ті хто растаманить давно ,знає старий добрий Marocco .Тут гарний аутдор ціна якість ,скільки не брав кладів майже завжди наход,єдиний мінус для мене що це майже завжди ліси)) а там не завжди просто найти клад.Напросився на пробу,оператор одразу ввічливо погодився і вже на наступний день я отримав координати
00:00
Налаштував водний ,гріндером без проблем перебив шишло.Забив один колпак ,тупо жовто білий дим в бутилці який я витягнув потримав секунд 5 і закашлявся трохи
00:05
Все мене починає накривати одразу забирає індичий кайф.Я включаю плеєр і падаю на диван .Релакс ,міцний чіл ефект,щось починаю втикати у телефоні ,але розумію що жорстко залипаю і рішаю прогулятись
00:30
Я вийшов на вулиці в лице ярко світить сонце,позитив надуші якийсь спокій який і зберігався всю прогулу.я люблю гуляти просто безтурботно а під тгк це в два рази приємніше,так було і цього разу
01:30
максимально розслаблені мязи ,настрій ще чудовий.Ефекти потрохи згасають,але я відчуваю і ефект знеболювання так як боліла нога пів дня,а тут я ще й пройшов декілька км)
02:00
Ефекти згасли повністю, залишилось почуття голоду)Яке я невдовзі і втамував
Шишки 8.5 із 10
Народ, це дійсно хороший аутдор (можу помилятися) Тобто ціна якість, якщо б наприклад у мене зараз було б бабло я б грам 5 точно взявши.
+ це надійний шоп тут хороші клади і не кинути покупця
Дякую всім хто дочитав до кінця і Marocco shop за пробу товару всім 4:20