Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Стоїмо на місці, я вже це зрозуміла, нічого нового все так і залишилося без змін, ну що ж ми зробимо

ss14ss11 я думаю, що нам ще потрібно потерпіти, але скількі, ще терпіти, таке твориться, добре, що хоть є тепло, а весна, ну ще цілий лютий)))

Тишина, нічого не змінилося, значить, що шопу мабуть приходить кінець, так буває, це війна все робить так...

Жовтень листопад грудень місяць це було все прикольно так що капець, потрітно писати потрошку пишемо дальше народ ✌️ життя бентежне

Тут теж давно ніхто вже не крутив спробувати постійно писати якщо так воно все буде і надалі беруть за закордонні паспорти

Якось так воно цікаво все не розумію чому так воно все буває потрібно трошки більше смс і буде тоді толк у нас

Всім привітики мої хороші, як бачу так всё і лишилося тут, без цього всього, ніякого прокрута ніде не намічається))

Якось дивно так, нікого нічого нового, немає тут ніяких прокрутів, але це все мабуть пов'язано із світлом..такі зараз справи

І тут теж тихо, це точно, що проблеми через війну, але вже, як буде, я забігла поки є світло, щоб всіх побачити

Всем приветы!
Как поживаете ,народ?
Надеюсь, все у всех ...ну, если не хорошо,то нормально, чего я вам и желаю !

Вроде ок , с андером решилось , они скинут деньги на трк20 тем кто в этом месяце носил баннер

• Like
Реакции: ugo
Привітики мої любі друзі, іду я зараз в підвал, щоб спробувати покурути, там доречі дуже холодно, тому не факт)))

Хороший був шоп, печально, що він щось геть, змінився, але я думаю це все наслідки воєнних дій

У всіх почалися, якісь заморозки, я вчуся бути активною, тут ніяк неможу себе навчити , регулярно і стабільності заходити)))

Бпс тут толком все чотко, щоб розуміти як можна швидше за все чим образив тебе не віддам любов

Доброго дня шановні відвідувачі форуму як справи у вас тут народ топимо дальше робимо актив тут і там

Всем спокойной ночи тихой и спокойной ночи всем всем пока

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху