Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Цікаво тут буде прокрут, чи знову ситуація буде хелп як має бути тут і там щоб було все цікаво

Так і не крутили, в мене через це світло часу зовсім немає, я думала, що вже не зможу зайти до вас

Soska який прокрут, тут уже місяць нічого не крутсть нерозумію в чому тут причина така що ніхто нічого не крутить

Не крутять дивно чому все так відбувається не знаю я що навіть тобі сказати на це все

Так не крутять я дивуюся цьому чому не крутять , якщо інколи крутять, давно я не вигравала ніде

Chesnuy не бурси, до речі тебе власник шукає, ти мабуть почав морозиьися від нього 😂

І знову тут повна тиша, потрібно спробувати, щось робити , таким чином, як я робила це раніше

Так і незаходив наш чесний де ти мій хороший, скучила за тобою, потрібно мені швидше писати

Що у вас тут новенького, якось так всё затихло у вас , я щось можливо пропустила, нерозумію нічого

Привет всем! Пусть сегодня всё складывается самым лучшим образом.

Дякую велике і в тебе нехай все буде, так як ти того собі бажаєш, мирної ночі вам

Нічого тут не змінилося ніяких виплат ніхто не платить, все дивним чином затихло, не розумію тількі чому

Я знову прокинулася і вирішила зайти, щоб з вами поспілкуватися, але тут досить тихо

Я знову думаю, тут написати можливо я виграю, якусь рулетку тут з вами рано можливо пізно

Який результат цих переговорів Москва і Америка, знову нульовий результата, це дуже печально, як на мене

Банчер. Банчер так і невідписує, походу в шопа справи геть пішли не в ту сторону, так буває нічого з цим не зробиш

Soska непогано ти тут бачу роздаєш смс ну тоді ти взагалі молодчинка робота така в тебе нормульчик

Нехило ви тут бачу топите це все має бути так активно щоб було розуміння того всього що має бути

Немає ніяких вирушить все стоїть на одному місці, але тотне факт що все буде відбуватися сппе таким чином

Тихо так тут, зовсім ніяких рухів, цікаво чому це все так відбувається..смішно просто

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху