Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Продовжуємо активно робити актив топимо правильно і по можливості тоді буде все чотко і правильно

Цікаво активна ткмеуа чи нібо щось геть банчер щатув про форум мені цікаво що сталося

За три года не было ни одного клика. Бывало разное. Ребята стараются!

Оце я,вчора гульнула сьогодні баночку зробила і тепер мені стало легше я вже так гуляти за стара

І знову повна тиша тиша тут трава ліпить мене конкретно я думаю можливо я переривалася капець якийсь

Я так я бачу вже що тут немає прокрутів зовсім типу не вигідно тримати тут флуділку ну шо я можу на це все сказати якщо так

Банчер затих і немає нічого з того що мало бути таке воно життя наше не без того і так буває воно

Банчер де ти пропав шо не видно нічого це можливо ти оновлюєш шоп чи що трапилося де ти є

Привіт я бачу я зайшла вчасно порошки теж прописати з самого ранку поки є час в мене

Я так і,не зрозуміла чи буде тут рулетка яка чи це просто реклама така я новенька то не розумію

Chesnuy як ти встигає кругом писати не розумію в мене сил не вистачає так багато писати кругом ти пишеш топиш)

Всем привет , да че-то не заходят и не крутят тут вообще , вот оператору написал ещё только за прошлый виграш

добрый вечер

Добрый вечер
Добрый вечер в хату

добрый вечер

Всім доброго дня шановні відвідувачі форуму гарного настрою і чудового дня шановні колеги

Робота кіпить повним ходом що тут у вас таке робиться маємо те що мажмо це активно все так

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху