Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Потрошку топимо робимо актив тут і там де нас нема прикола в цьому випадку можна говорити про головне

Хорошего всем дня товарищи

Успехов на форум, можно ли записаться на пробу?

Що тут таке твориться пишемо потрібно було все чотко так і робимо все щоб знайти лідера автомайдану Дмитра Булатова

Саме цікаво буде о все буде саме так як має бути воно от і буває все точно

Бывало и по две недели ожиданий!.Пришлют.!.

Добрый вечер, форумчане!
Всем вам желаю мирного спокойного вечера и такой же ночи!

Що тут у вас є можливість отримати хороший настрій хороше враження від побаченого почутого

Доброго дня шановні колеги як ваші справи народ що нового у вас є можливість отримати хороший настрій

Рулетка вмерла нічого не скажеш про головне вірно заповнене поле то є фактично перемога

рулетка вмерла, може чайки знайшли роботу? 🤔

Шо тут у вас я була зайнята немала часу багато писати спробую бути нав'язку

Робота кіпить я бачу це добре якщо так маємо те що маємо потрібно думати про інше трошки

Цікаво мені чому все так стало тихо походу банчер здувся повністю чи я не розумію цього всього в нього

Тут теж непогано все так потрошку пишемо активніше щоб був толк маємо що маємо не без того воно все

Я спробую бути в активі нерозумію чому така тиша навколо нікого немає я скучаю за такими речами

Я не можу зрозуміти одного я запитувала чи актуальна темка ніхто нічого не відповідає то я незнаю що мені робити ?

Я так зрозуміла є можливість у вас в телеграм прийняти участь якщо так то потрібно зайти туда

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху