Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Да можно поддерживать тему тут и флуд тоже хорош в теме процветает в тему !

Поддержке активный актив и моим к цели для призов , отлично так стараемся и делаем тут

Я з вами тут туманність привіт всім чесним людям привіт тут дела делишки у нас в Україні

Топимо дальше робимо актив тут і там де нас нема прикола в цьому випадку можна говорити

Саме так аме і було

Я думаю що потрібно робити чотко актив і пасив балансу ну все це тут і там шум і гам

Активніше робимо тут я вже добре вмію писати щоб був актив тут і там нерозумаю чому так буває

Нехай так буває нерозумію чому так відбувається іноді і норм буде толк ура ура ура Благодарю

Чим більше я тут тим меньше з вами часу в мене теж я така сяка тьолка

Тут так буває я теж топлю далеко не без того любов в мене така вонабуврє жорстко так

Я така сяка скучаю без ВПС але і з вами бачу теж скукота щоб ми зробимо з вами

Для чого так напрягатися якщо можна кругом отаке життя бентежне головне управління юстиції міністерства юстиції

Я така сяка подруга я цікава щоб був толк як має бути так і робимо я,вчуся,від свого начика

Що тут топимо дальше без різких рухів спокійніше їде в Київ на автобазарі ваша можливість купити якурив багато в чому

Создаём движ и поток тут вообще как хорошо , вы как вообще ?

Все точно так як має бути чотко як часи коли так то так і робимо все щоб знайти лідера автомайдану

Флуд без пауз тут летим и вообще давайте активный тут делать ей

Так буває но не факт що так буває що тут пишемо дальше будет таять льод чи холодний душ

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху