Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Та вот да, а может даже и нет.
Такое дело, тут тяжело вообще узнать же

Жив здоров власною персоною це чотко якщо все так розуміти чому воно так все чотко не без того

Ага погода знову змінилася не в кращу сторону так буває нічого не поробиш щож таке воно все

Та это отлично, вот нам всем нужно быть здоровыми и не болеть, тогда круто прям будет

Та погода такая и должна быть, это отлично, не для нас конечно но для наших

тулим по полной тут

Та да бро, а я вот играть тут начал, так шо все круто у меня вообще же

Все саме так потрібно робити актів щоб було все чотко бож по іншому ніяк воно неможливо

Та вот так вот легко все очень даже так шо круто прям вообще топово и все че сказать

Дивно сьогодні день проходить якщо все так воно то так і. Уже ну а як по іншому щож поробиш

Та тут ничего и не сказать, но так то все очень просто, ничего больше и не сказать

Дальше ще і ще щоб знати як воно все буває не без того пару слов закинути і буде саме так все воно

Та да, вот поэтому легкость в теле должна быть такая как и на душе же

Та вообще починаю новий етап в житті нову практику це точно воно все так як має бути воно все

Та вот так вот все изично но надо будем так скажем потом перерыв взять сильный лютый же

Ще олне зробити без цього всього саме так воно і має бути на ура робити все чотко

Та вот так вот все просто и понятно я думаю, никаких проблем и невзгод вообще прям

Так і має бути мир і спокій поміншому ніяк не одна робити все має бути пучком як я кажу

Та чилл полный, поэтому все у нас будет гуд, и никак иначе по идее вот так

в путь дорогу валим и это здорово
ну а шо поделать то

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху