Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Це буде але не скоро коли воно буде тоді і буде щоб знати яксвоно все буває і чому все саме так відбулося

мент ментяра красножопый
так я скажу и явно же не ошибусь вот тут

Все іде своїм чередом все буде прекрасно і навіть диявола непоможе коли прийде пора розплати мггаа

папа в деле
все козлы в колонии поселении
и ничего их не спасет

Колись я знав одного тако Русліка, за мітлою не слідив писав хамив, кричав всім піпець я огурец))) дий таке) і пофіг шо він жив в Чорноморську ))

безумно интересно (нет) читать шизо бред одного из мультиков небезызвестного бобыля, паразита всея рц

От тому все іде по плану)) я обожнюю свою роботу це якраз те що я вмію найкраще)))

А итог был уже , опер видел заходил в сеть что скажеие были призы тут уже?

Тут видали всім хто був бро всім чотирьом дали по 150 рябчиків ех запіздав ти друже

Ох і цікава робота це просто мрія ти про це дізнаєшся раніше ніж ти думаєш)))

Поздравляю вас всех с этим , норм движ так и продолжайте все ок всем побед!

4lexsandro
Благодарю бро ти давай там тоже залітай з двох ног бо тут трошки часом нуднувато

меня тоже нудыть иногда от паразитов старых
поговаривают шо они еще и импотенты, ну оно и понятно, соля до добра не доводят

Благодарю взаємно щоб всі твої були для тебе щасливим бонусом який все-таки буде але то все буде скоріше

бобыль не спит все копейки свои несчастные считает
боже яке бобыльське

Круто тут на форумі я насолоджуюся кожною хвилиною перебування тут так буває

Дэмн, а в Харькове не так спокойно то, меня еще и разбудили, так что апну пока тут

В жизни так бывает, но все это нужно принять, либо бороться. Но результат предначертан

флуд идет и душа поет а как иначе так тоже бывает и это круто ага

Ну все бро, как раз сюда и вкину смс напоследок, и пойду спать дальше. А то покоя нет.

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху