Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Ну понятно а шо ж так можна і так якщо едак чому ні якщо так вче точно все ж так і є воно

та хай они нюхают висячку

Прикольно все воно хочуть мене злити ахха завжди дивився тим хто неможе більше зробити )) Але вони ще не шарять нічого одні наркотики в голові

Саме так але то таке нам не страшен серий волк правда вона така штука прав то хто прав)) А мефедрон я бачу плавить добре )))

Це факт вони те і роблять що нюхають я в шоці з того що можна було так але раніше я не знав про ці теми тоді було легше

Накидати пару слів так і сяк щоб перемога була ближче я розумію все і тому я тут

Так що тут потрібно запитати можливо якраз дадуть яку рулетку щоб прокрути були але то все таке ура

playerrrr
Це факттчно теж нормальна тема жля флуда в мене клава підвісає то є помилки

playerrrr
Наздоров'я бро все буде нормально головне щоб все було по красоте якщо так

Не можливо відмовитися від того щоб активно писати тут і там шум і гам нехай буде все окей

Коси коса пока роса поки дають бери і втікай бо скоро буде війна лалала така вона весна

Це все пркрасно і опасно якщо саме так все робиться то буде агонь все так круто

Цікаво актуально чи ні ще з пробами але немає кому написати десь сап пропав нефортить
Сообщения автоматически объединены,

Всім привіт як тут у вас справи роздаєте проби чи вже неактуальної спробувати у вас щось нове

Последнее редактирование:
Погнали дальше очікувати все як буде немає сапоррта то ми очікуємо його появу ура

Цікаво булоб спробувати у вас щось але у вас все кладами то не знаю чи це реально а так круто

Всім привіт як тут у вас справи роздаєте проби чи вже неактуальної спробувати у вас щось нове

Гарні такі картинки у вас має бути і шоп прикольний але то таке час покаже що і як воно

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху