Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Давайте будемо раді бачити вас серед наших клієнтів аххааа це круті слова даного шопу у мою сторону що ж дуже приємно

Інколи потрібно рахувати все так, щоб мати потім з чим перемагати привіт всім хто мене не ще не бачив ,))

Сію від посідають без трави я не бухаю інколи було так тяжко я курила шкалі чашку, вже стала в нас немає ))) дуже шкода

Я сьогодні добре поспала і побачила багато снів інколи мені це здається все брендом, але сон є сон

Продовжуємо активно робити якщо так можна трактувати по-різному тут все буле весело нам потрібно писати багато чого іншого сказати прикольно так

Все іде згідно задумано плану потрошку набираємо оборотів і будемо тепер мати можливість щось зробити одне і теж саме

Двіжуємо парні і дівчата щоб був толк у нас з вами як по іншому можна таке було зробити це просто фактично перемога , якось так воно все

Привітики всім мої хороші друзі, весна набирає силу, це дуже мене радує, я обожнюю, коли сонечко світить 🥰

Інколи я сумою за тими часами, що були раніше, я так тоді файно жила, в мене було багато всього, того чого зараз аже немає(

Цікаво мені, на скількі ще часу затягнеться ця війна, чи зміниться, щось в нашій державі, як воно все буде, нерозумію)

Прикольна тема була і актив був, але чомусь, ніхто не зміг нічого виграти, як це печально звичайно, ну щож тоді зробиш, нічого

Soska та и слава богу что призы не выдали, а то я б сдох с такими весами) но банчер все равно репутацию потерял

Bancher420_support привет, запишусь на пробу мдма+шш, желательно отправкой (киев), с меня хороший трип репорт

whisk_12b1de638a0f568bb0a469cde01eaf9edr-jpeg.111866

💀Bancher420 всех Приветствует💀
💀У нас появился новый чат телеграм💀
У Вас недостаточно прав для просмотра ссылки. Войдите или зарегистрируйтесь.

💀Там сейчас активные конкурсы и пробы💀
💀РУЛЕТКА НА 5 МЕСТО (шш альфа амф меф ешки)💀
💀Баскетбол всего 5 участников (3 ПРИЗОВЫХ МЕСТА)💀
💀Пробы активным участникам форума за трип репорт💀

Вообщем залетай быстрее пока есть места
Запиши на пробу пожалуйста, есть примеры в подписи

Доброго ранку шановні колеги щось тут тихо сьогодні давайте парні топимо дальше робимо актив балансу та звіту

Все буде добре головне терпіння і труд все претрут не тільки інтернет сторінка села Новий конкурс отримав назву області це дуже добре 🤗

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху