Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Супер конкурс ожидается

С наступающим всех

Вот бы выиграть шоу нибудь

Интересная тема на новый год

Супер конкурс однако

Ясно 🤣 прокрута ніякого не буде .. немає стимулу зовсім писати щось я бачу що призи не видаються

Sellic ти віриш в то що буде якась виплати не сміши за місяць часу ні одного приза не отримав

• Like
Реакции: ars
Так я зрозуміла тут нічого нового і,цікавого, якось негарно писати і не виплачувати ))))

Я думала мені хоть гроші, які виплатять ну ладно спробую, морозиво фартане мені хоть раз

Конкурси рулетки, але чому на форумі так мало прокрутів, нерозумвю я зовсім від вас цього

Я зайшла, тому вже вибору немає, пишу для вас тут мемуари, по іншому ніяк не можливо

Шо тут тишина нічого не змінилося потрібно трошки більше смс поздоровлення смс і там шум і гам

Всім привітики мої любі друзі, як ваші справи , розказуйте хто чим займається ))

Так я зрозуміла, ніяких конкурсів тут набуде активу мало, нічого нового небачу, я тут

Додамо трошки активу і тут, ми ж це любимо, я вже почала, флудити, і жаргон як у флудера)))

Заьігла до вас на хвилинку, щоб поспілкуватися і апрнути тему для народу щоб всі бачили

Давайте парні і дівчата топимо робимо актив щоб був толк у нас і вас щоб ми і ви щасливі були

Тут теж я бачу активу потрібно додати щоб все буле саме так як має бути це круто

Закину і сюда можливо який актив буде щоб розуміти як має воно все бути чотко

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху