Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
А КОЛИ НАСТУПНИЙ РОЗІГРАШ І ЩО ТРЕБА, ЩОБ ВЗЯТИ В НЬОМУ УЧАСТЬ?

Carvoeiro
Тоже варіант треба буде таксі зробити якось вирватися десь купити сім карти нові дий таке

Всім доброго ранку шановні колеги як ваші справи народ що нового всім гарного дня

Всім доброго ранку народ мені цікаво тут активно чи ніяк не активно нерозумію англійської

Всім доброго ранку шановні як у вас справи переходимо всі в рулетку в чат ТГ гарного дня

Продовжувати робити актив до талого поки все так як має бути щоб було все так воно

альфа везде уже.. ее реально становится чересчур много ... странно, почему многим нравится
Доброго ранку бро я думаю це не нравиться , залежність дуже сильна від неї я вже майже два роки без хімії і всерівно бачу навіть на відео як хтось курить в мене аж слюна виділяється, скількі раз було іду по фен а беру соля...це серйозно продуманий психотроп не всі можуть себе перебороти

Продовжуєм робити контент, але по chesnomy, не писати одне і теж. Нічого особистого і ніяких образ, бро. Просто давайте спробуєм, разнообразити той контент.

shtrul
Разнообразити можна все навіть контент довго відписуєш тому і разнооборазія мало)))

Шо тут пишемо продовжуємо носолоджуємся тис чим маємо на солоджуватися не без того

shtrul
Разнообразити можна все навіть контент довго відписуєш тому і разнооборазія мало)))
БО ще маю купу роботи і тому так відписую. Задавай тему чи починай разноображувати контент, всі підтягнуться

То ж так і живемо хліба немає масло на ковбасу мажемо щоб був актив і мали кошти

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху