Жалоба на Ganjah.сс

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Solomaha

Новичок
Реакции
0
  1. имя продавца - Ganjah.сс
  2. ссылка на рекламный раздел продавца либо представителя услуг; - https://rcclub.cc/threads/asortiment-i-cini.71412/
  3. описание возникшей проблемы и суть претензии; - на сайті РС Клаб вказано що цей магазин робить відпраки по всій краіні. Я замовив wax через бот продаж там в них комісія 20 відсотків. Після чого оператор повідомив що в них взагалі немає відправок., потім почав хамити. кошти в повному обьемі мені не вернуть все в рахунок так сказать відсотків котрих дуже багато. тому я прошу повернути кошти в повному обємі. або просто зробити віддправку товара який я замовив.

Вложения

• 1зымянный.png
    1зымянный.png
    370.1 KB · Просмотры: 157
  • 2Безымянный.png
    2Безымянный.png
    515.3 KB · Просмотры: 134
  • 3Безымянный.png
    3Безымянный.png
    669.3 KB · Просмотры: 136
  • 4Безымянный.png
    4Безымянный.png
    718.4 KB · Просмотры: 136
  • квітанція.pdf
    65.6 KB · Просмотры: 114
  • 5Безымянный.png
    5Безымянный.png
    260.3 KB · Просмотры: 156
Усім привіт. Відправки працюють нестабільно через підвищену увагу правоохоронців до НП.
Клієнт оплатив тоівар, не уточнивши, що йому потрібна саме відправка.
Сума, що поступила на мій рахунок, повернута клієнту одразу ж і в повному обсязі.
Сообщения автоматически объединены,

Кошти яка зʼїла комісія платіжки, нажаль, відшкодувати не можу. Але я цю суму залишив на балансі клієнта в боті. ЇЇ можна використати для купівлі шишок.
Сообщения автоматически объединены,

ось

Вложения

• 1.png
    1.png
    136.1 KB · Просмотры: 125
Последнее редактирование:
huracanov Да я думаю по-любому все решено, магазин все красиво сделал со своей стороны, думаю тут без обид все ! Все бывает не по внимательности...

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Назад
Сверху