Alisa Посилку нарешті получив, але нажаль не ту що згадував у минулому повідомленні, зі слів оператора оператор, кур'єр помилився данними, хоча не виключаю варіант, що, оскільки, на момент написання мого останнього коментаря це була повністю "пуста" накладна й через пару годин вона перестала відображатися і НП мені вернула за неї гроші, кур'єр міг її просто відмінити, ну тому що пояснення оператора виглядало дещо підозрілим:
"Да, меня уведомили о вас. Курьер
действительно вероятнее всего перепутал данные и отправил совсем другому человеку. Когда мы начали выяснять на кого отправлена посылка через знакомства в нп, оказалось, что посылка оплачена уже. В процессе попытки оформления переадресации админом одного из отделений нп (так как у курьера нет доступа к аккаунту отправителя, они одноразовые), в этот момент человек забрал посылку, не хватило несколько минут чтобы откатить
посылку...."
Особливо - "...в этот момент человек забрал посылку, не хватило несколько минут чтобы откатить посылку.", я би може і не згадував цей момент, але враховуючи попереднє повідомлення, яке також виглядало як спроба потягнути час, мав згадати. Але вставляти це все сюди мені відверто впадлу, хіба що по вашому проханню. Ще однією причиною для подібних відмазок я бачу не бажання того, щоб я писав на форум про перекладання відправки.
Далі, на рахунок того що отримав, отримати я мав ось що:

Pentobarbital (PBB) - 1г + 150mg

N, N-DPT (N, N-дитопропиламин) - 0.75-1.25г (пока еще девочка спит, не могу узнать на данный момент)

Риталин чистый не пролонг 18мг - 2 шт
З цих трьох, перші два були успішно мною знайдені, а ось останній я так і не знайшов, і враховуючи інструкцію від оператора по пошуку товару в посилці, таблеток там і немає. Впринципі, останні два це бонуси за довгу відправку і мої очікування, так що нічого серйозного по факту не сталося, але могли вже б покласти ті дві нещасні таблетки).
Стелс на цей раз відмінний, тут питань немає, але можна би було підписати в якому пакеті, яка речовина, те що барбітура склонна до затвердівання не кожен знає, а по вазі вони +- однакові.
На рахунок самих речовин також питання відсутні, повністю чисті і якісні.
Підсумовуючи, як вже писалося вище шоп звісно не однозначний, з однієї сторони замовляю вже другий раз і товар получаю, його якість теж хороша, але подібні проблеми з доставкою і відмазки це крінж, я не знаю як ще це можна описати, минулого разу хоч подібних відмазок не читав.