Тріп репорт на ТГК капсули від Паляниці

Besha

Долг трип-репорта
Реакции
239
Тріп репорт на капсули з ТГК від Паланиці

Пробу видав:https://rcclub.cc/threads/kramnicja-paljanicja.67021/

Спосіб доставки:Нова Пошта
Стелс:Середній

Тестер:
М/20/175/65

Передмова:зайшовши в телеграм побачив шо у Палянички з'явилась нова позиція,а саме капсули з ТГК, скільки точніше невідомо.

Органолептика:прозорі капсули з вмістом зеленого кольору всередині,без запаху.
IMG_20250117_163651_371.jpg

Проснувся я приблизно о десятій годині ранку,привів себе до порядку та випив дві капсули запивши теплим чаєм без сахару.

10:40
Це час в який я випив капсули,точка відліку.
Не знаючи наскільки сильна буде дія,я не складав на сьогодні ніяких планів.
Очікуючи початок роботи капсул вирішив швидко сходить в магазин за якимось продуктами,пивком та і просто,щоб вбити час.

11:15
Приблизно в цей час почались перші ефекти,а саме відчуття легкості в голові та невелику тяжкість в тілі, бродіння між прилавками стало тяжчим, але більш цікавим

12:00-12:20
В цей час я ще був в торговому центрі,дивився різні для себе речі,і протягом хвилинок десяти ефекти почали різко посилюватись і через хвилин 20 як мені здавалось почали досягати свого максимуму.З'явилась достатньо приємна ейфорія яка була трішки схожою на МДМА,затуманеність,здавалось що предмети трохи розмилені,час повертатися додому.

12:45
Прийшовши додому я ввімкнув відео на ютубі,хотілось чогось смачненького,але я не знав чи буде мене попускати від їжі як в варіанті з курінням.Ефект як на мене досяг свого максимуму,приємна,в міру сильна ейфорія,розмилення картинки пройшло.

13:40
Приблизно годину я заліпав в відоси покурюючи под.За цей час ефекти не посилились,тримають стабільно.Проводить весь день на дивані теж таке собі ідея,вирішив поприбирать.По факту вже йшла четверта година з моменту прийома капсул,і я досі не зрозумів сатива це чи індика,тому що в одночас я можу лежати на дивані без бажання щось робити,але почавши роботу вона немов би дає мотивацію

15:00
По завершенню домашніх справ я сильно захотів їсти,так як дія таблеток потихеньку слабшала,я вирішив замовити піцу в піцерії неподалеку свого будинку,і сходити по неї,заодно прогулявшись.

15:30-16:20
Дойшовши до піцерії зрозумів що прийшов рано,ще хвилинок 15 погуляв по вулиці,забрав піцу та направився в сторону свого будинку,на холоді ефекти почали дуже швидко ставати слабкішими,та й піца вже буде холодною...

16:20
Вдома я вже майже не відчував дії пігулок,лише сильний голод,так що не довго думаючи я з'їв піцу під пляшку пінного

16:50
Як мені здавалось це був фініш в цьому тріпі,пігулки повністю перестали діяти

Висновок:
Сила основних ефектів:
На мій толер то 7/10
Ейфорія:8/10
Стимуляція:4/10
Час дії:10/10

четкий репорт, аж самому захотелось

четкий репортаж захотелось посмотреть фильм

Просто гениально расписанный репортаж доступно ясно и понятно

Может трип на трипер написать