- Реакции
- 171
- ШИШКИ
Banana MOROCCO SHOP
- Товар виданий кладом.Клад був в часному секторі поруч з гаражами,прикоп заритий рівно по мітці зняв за хвилину часу так як поруч ходив якийсь мужик.Доречі як я розумію кладу десь місяць ,так як трава
яка на фото була зелена а коли я знімав клад то вже пожовтіла і + від дощу клад як
виліз із підземлі ,8 із 10 за місце.
- Вага проби 1г. Перевірив на вагах,все як в аптеці
- Тестер: 30+ М. ШШ кілька разів на тиждень
Трохи передісторії: Зайшов на форум побачивши вже знайомий мені шоп Marocco, я колись на відправку тут брав і все було нормально) Заявився що хочу стати тестером, коротше до кінця дня я вже отримав координати. Оператор швидкий і ввічливий, є досвід роботи
На наступний день я вирушив у подорож
00:00
Смачний дим заполонив мої легені
00:05
Все мене починає накривати повільно, але впевнено. Виходжу в людне місце, відчуття, що ти під драйвовим ,мені тупо хочеться з кимось говорити,зайшов в магазин купив водичку і рішив всетаки походити трохи по районі незважаючи на спеку) Навушники в вухах,грає гучно музика
00:30
Я починаю ще більше насолоджуватися моментом, зайшов на якусь галявину біля
01:30
Ефекти вже переросли в індику,максимально розслаблені мязи ,настрій ще чудовий.Я вже встиг поплавати,доречі на середині карєра ,я тупо почав сміятися,гучно збоку пропливав якийсь василь але навіть не подивився на мене,я просто зловив себе на думці,що він думає про мене ,а я про нього
02:00
Ефекти згасли повністю, залишилось почуття голоду)Яке я невдовзі і втамував
Шишки 8.5 із 10
Народ, це дійсно хороший аутдор (можу помилятися) Тобто ціна якість, якщо б наприклад у мене зараз було б бабло я б грам 5 точно взявши.
+ це надійний шоп тут хороші клади і не кинути покупця
Дякую всім хто дочитав до кінця і Marocco shop за пробу товару всім 4:20