Трип-репорт на амф от Benetton

Andre2130

Пользователь
Реакции
11
Магазин: Benetton

https://rcclub.cc/threads/benetton.66098/

Тестер: чоловічий, 183-см, 82-кг.

21рік

Речовина: Амфетамін

Вага речовини: 20г

Толерантність: вище середнього

Останнє вживання: добу назад

Орієнтовне дозування: 2 по 150мг.

Спосіб вживання: назально

Спосіб отримання: замовив у оператора опт.

Характеристики:

Речовина білосніжна, помірна вологість та присутній запах характерний для амфетаміну.Зовнішній вид (10/10)

Легко дробити карткою, сильно не налипає.

Таймінг:

20:15 дроблю на склі нитку , попередньо відваживши 150мг.

(Вдох)- речовина приємно заходить, присутня невелика гіркота, носик приємно припікає, ліфти практично були незамітні для мене оскільки раніше при вживані амфетаміну при ліфтах- «падіння речовини із слизової»

В мене аж ноги підкошувались, і нудило. Що не скажу про дану речовину! Максимально приємно зайшло.

20:25

По тілу пішла приємна мало помітна ейфорія яка помірно підвищувалась, що не скажу про стимуляцію, оскільки відразу захотілось навести лад в будинку привести себе в належний стан, в голові прокручувалися плани на ніч.

21:00

Ейфорія практично зникла, вирішив заварити кави , але при явному стимі зробив собі ,дівчині ,випадково почав місити тісто ,паралельно закинув в пралку речі ,попали під руку котики) тому і вони прийняли в мене водні процедури, амф навів чистоту)

00:00

Стимуляція стала потроху зникати, але оскільки загальний стан сподобався було вирішено повторити .

2хв і 150мг. Недроблено. Повторно (вдох)

00:20

Ейфорія повернулась наче і сильніше чим попередньо, але сам стимулюючий ефект почав якось по іншому працювати,

Дуже багато розмовляли з дівчиною, почали казитись та дуріти по своєму)

01:30

Є своя особливість в організму починає ходити щелепа неконтрольовано але дуже мало помітно, оскільки синтетика.

02:30

Стим переважає але й ейфорія присутня, я розпалюю вогнище, вирішили посмажити шпикачки, попри те ,що Їсти зовсім не хочеться. Повільно йду на спад.

5:30

Вже запихаюсь шпикачками, та трішки відчуваю втомленість в тілі, вирішено відпочити.

Загальне враження від самого магазину у мене неймовірне,оскільки я-багато разів замовляв оптом у оператора, та купував купу кладів від шопу.Хочу зауважити ,що з вами будуть привітні та проблем ніяких бути і не може . На відправку стаффу замаскований надійно! А коли купуєте кладом, то кура зробить все ,щоб ви забрали в дотик !

Вложения

• BB1EFD5B-EFE0-465C-A229-2A2CEBBFD0EC.jpeg
    BB1EFD5B-EFE0-465C-A229-2A2CEBBFD0EC.jpeg
    589.9 KB · Просмотры: 99
  • 6D533746-4153-4D32-BD72-DA29D19927AE.jpeg
    6D533746-4153-4D32-BD72-DA29D19927AE.jpeg
    473.2 KB · Просмотры: 100
Перший раз чую щоб хтось дорожку ниткою називав

Та это вообще обычно , нитка , канат это уже потолще нитка
Хороший трип-репортаж!

Назад
Сверху