- Реакции
- 171
- Шишка сорту Afgan Kush проба 1г

- Canna Cabana нажимаємо

- Проба була отримана новою поштою, відправка була швидкою.

- Але стелс,я оцінюю як 2 із 10,це був прозрачний герметичний вакуумний пакет між зламаною плиткою,яку у ванні ставити.Пацани ну так не можна)Опрацюйте будьласка це питання в подальшому…
-
- Тестер: 30+ М Вживаю ШШ декілька раз в тиждень
Трохи предісторії.Посилка прийшла вчасно,якраз планував відвідати баню,і чисто індичий сорт мені здався цікавою ідеєю спробувати перед банькою,погода була казкова ,сніг ,лазня на березі озера,топчик одним словом
00:00
Забивши в скляну трубку 150 - 200 мг зілля, викуривши все за 5 хапок, дим заходивши приємно, без кашлю і тд.
Ефекти почали відкриватися десь через 10хв, легкий стоун + розслабленість диванний ефект який супроводжував мене весь тріп.
Взагалі це дійсно класичний сорт для любителів індики.Навіть якщо брати щодо таймінгу то протягом двох годин я відчував однаковий ефект,а саме загальна релаксація,хочеться просто сидіти,чілити ,навіть не особливо є бажання спілкуватися якщо чесно) Як я і говорив увесь час покуру я проводив у бані, іноді виходячи з неї і занурюючись у крижану воду, я отримував задоволення і в цьому мені звісно допомагав Afgan Kush
02:00
Висновки:
Сама шишка гарно пролікована, в міру масляниста, чиста, без лишнього насіння і сміття.
Щодо її сили то вона підійде для тих хто курить рідко, або середнього рівня Толлера, для тих, які вбиваються
моя загальна оцінка
Безмежно вдячний магазину за пробу,з нетерпінням чекаю анансований вами новий сорт
Всім 4:20 куріть вміру)))