skripi
Местный
- Реакции
- 277
- Вещество: КБД ШОКОЛАДКА
- Выдан:
МАГАЗИН U420 https://rcclub.cc/threads/magazin-u420-proby.78882/
- Отправка: швидка відправка ,стелс не потрібен.
- Фотографии:
- Тестер: 21 рік толер майже мінімальний ,алко за день до прийому
- Основной текст:
00:00 Всім привіт ,відправили на тест шоколадку кбд 200мг , мій стан був якраз щоб затестить я був після робочого дня ,м'язи на ногах боліли тіло ,як і мозок прагнули відпочинку ,для початку я включив відосік на ютубі і з'їв ось такий шматочок на смак схоже на шоколад,але не чорний ,навіть не знаю з чим порівняти ,але смачнийзручно ліг в очікуванні ефектів. - 00:20 Приблизно в цьому таймері відчув як біль з м'язів пройшла,а балаган в голові замітно став меншим тобто я максимально комфортно лежав і відпочивав такого ефекту я і хотів
- 00:40 Ефект такий і продовжився на ТГК це дуже мало схоже, мені чимось подобається тим ,що дуже чудово знімає тривожність вирішив пройтися.
- 01:00 Коротка прогулянка ,настрій чудовий ,спокій і ясність і голові .
- 1:30 Трішки пробило на попоїсти хотя такого сильного апетиту не було,шоколад дав про себе знати ,кушать після кбд дуже кайфово.
- 2:00 На диво завжди засинаю під відос,або щось типу того на цей раз в тиші ліг в ліжко і спокійно ліг спати ,заснув швидко і дуже добре виспався .
- На ранок ще відчувається що кбд дало тілу відпочити і новий заряд енергії на день .
- вещество - хороша шоколадка 10/10
- качество - приємна упаковка з принтом марихуани , сама шоколадка поділена на не рівні шматочки ,смачна на смак 10/10
- стимуляция - більш природній стимулятор ,знімає біль з м'язів і тому можна більше порухатися
- эйфория - просто спокій,тобто якщо погано почуваєшся вона може допомогти з цього стану,але дати щось того що тобі не дасть зараз реальний світ наврят
- сила основных эффектов -хороший кбд ефект
- побочные эффекты незамітив
- общая оценка 10/10
- Дякую магазину за пробу і всім хорошо тижня