Флуд/Курилка

да валим дальше по флудилке крутим и перекручиваем слова как в топку прямо

Ещё бы так с лёгкостью мою эту заразу перемолоть и как то выбросить из организма

да есть такая тяга
так шо едем дальше гайс вдоль и поперек

shtrul та які питання я сам за натура я вже давно не вживаю хімії зараз тілткі натура бро!!! Окей видужуй буду тобі казати, якщо, а ти вже собі сам вирішуй походу дружище)))

GubernatorOstrovaBorneo
Останні рази були шишки взяв на двох рулях, і а пару днів назад їв канал кандіс шоколадну цукерку з ТГК І гриби 3 грами....а так на потягах

Chesnuy Дякую за добрі слова. Якщо що - пиши, а то буває поки побачиш, що роздавали проби - вже все і роздали

флуд идет а душа поет и это круто так шо делается все здраво

GubernatorOstrovaBorneo
Благодарю я обожнюю хороші продукти, зараз немає просто можливості часто вживати, але надіюся прийде пора в я знову матиму мішечок із шишлом

и это просто вот так
ни прибавить и ни убавить просто по разному

Так буває, колись не знав куда дівати роздавав всім а тепер думаю як то покурити ,але це все тимчасові труднощі

вот как бывает
среди нас еще и барыги, они же диллеры, хмм

да есть такая тема
так шо клацаем дальше вдоль и поперек

Шо тут так весь народ і двіжує це нормально якщо всі по красоте круто якщо все круто

Да бро, не болей, надо выздоравливать. А то не дело это, надож на позитивчике и со здоровьем
shtrul

Нормально продовжувати тут і там гума як якщо все саме так і потрібно

Тут тема хорошая, и шоп тоже.
А когда шоп хороший, про него и плохого сказать нельзя.

Ти що ніколи ніхто ні про який магазин погано не говорив тут потрібно бути все правильно так в буде

Назад
Сверху