Трип - Репортаж на моє перше знайомство з потужною 🛑NON STOP🛑 жижою для вейпа від Magic Vape Shop

Chesnuy

Местный
Реакции
1,486
Всім доброго вечора народ
У Вас недостаточно прав для просмотра ссылки. Войдите или зарегистрируйтесь.

Все б нічого ,якби не одна цікава ситуація! Я ще раз переконався що всі думки матеріалізуються і все буде так як має бути.... Я дуже хотів спробувати жижу і от мені фортануло!!!
От я будучи фанатом інтернета, а особливо заядлим форумчанином я, як завжди тут то там і от залітаю на пробу від ,
👇
Шоп ✔️https://rcclub.cc/threads/zhizha-tg...gorjachie-klady-kiev-odessa.76534/#post-91134
лишаю заявку і чекаю відповіді, від
👇
Продавець
✔️ magic_vape ,
Який відписав вчасно і ввічливо, і от моя можливість протестувати бажану так давно жижу 🛑 NON STOP
🛑

Тестер,✔️
👇
Chesnuy
M/178/90/дорослий
Пробу отримав вчасно, мені дуже сподобався стелс, все дуже гарно продумано, без ніяких викрутасів, приїхала посилка, жида для вейпа, як не крути, а норм придумано за стелс респект
Проба 👇

✔️Баночка зроблена під звичайну жижу для вейпа, наклейка наклеєна акуратно і сама баночка запломбована по заводські, виглядає досить пристойно і не викликає ніякої підозри , що реально можна спокійно забирати стелс!!!!
Проводимо дослідження самої жижи👇
Капнув каплю на білий листок бумаги, капля кольору чорної ягоди і запах має теж чорниці, запах не хімічний дуже приємний і не викликає ніякої алергічної реакції....
👇
Взявши трошки жижи нас палець, можу сказати вам, жижа дуже масляниста на дотик, ніякої шкоди від контакту з нею немає, приємна на запах і
має дуже ніжний олійний слід.... Масляниста дуже!!!!
Починаємо тестування даної жижи
👇
✔️Підготовка до вживання закінченні після дослідження жижи візуально переходимо до тестування через вейп

Ну от залито у вейп 1ml жижи від
✔️ https://rcclub.cc/threads/zhizha-tg...gorjachie-klady-kiev-odessa.76534/#post-91134
І можна починати парити і пробувати щодо це за 🛑 NON STOP 🛑

Розпочинаю тайминг і думаю я зможу правильно описати те, що буде зімною мені дуже, цікаво що це за жижа, яка має аж

Потужності !!!
Я розпочинаю свій перший досвід з жижою від https://rcclub.cc/threads/zhizha-tg...gorjachie-klady-kiev-odessa.76534/#post-91134 шопа!!!
Ну от в моїх руках 😁 вже довгоочікувана жижа , яку мені одобрили на пробу!!!

12:00
Я роблю перші три чи чотири жадні затяжки, жижи напрочуд гарно париться, ніяких паршивих смаків чи неприємних запахів, присмаків немає , дуже приємний смак 🤙 видихається легко і має присмак чорниці із ментоловим присмаком....
12:15
Я розумію, що я дуже жадно поступив, сам себе обманув!!! Десь читав, що не бере з першого разу то і взяв жадних хапок...
12:25
Кажу вам одразу хто перший раз не тягніть більше двох хапок
Тест 1
Перевірка того, що писали щ першого разу не брало.... результат
👇
:) ПАРАНОЯ мене влупила так, що, я трошки почав нервувати, і параної ти що я щось роблю не так, з'явився страх , мене так накрило, одним словом хто перший раз ні в якому разі не курити з першого разу більше двох тяг!
:) я включаю музику беру ✏️ олівець і малюю мене переключає стає легше, я отримую контроль над собою і розумію, що мені вже круто, ейфорія легкість, ніякого відчуття нудоти, гіркоти все прикольно і легко...але велика лінь, але я малюю і мене затягнуло....норм
13:15
Я ловлю себе на тому , що мене відпустило, буде раптово, і я навіть нерозомумів, як і коли після таких приходів.....і раз тверезий

Тест 2
14:00
Я роблю знову чотири тяги
Читав, що швидко толер росте, ну от мене відпустило я почекав годинку і знову дав жару.....мене почало накривати повільніше і вже приємніше не так як з першого разу, що можна зловити бледного...
Я трошки походив понаблюдав,як ростуть вазони мене пробило на філософію, толер вроде недуже росте
Мене так норм тримало до
14:45
Мене почало швидко відпускати, я зрозумів тримає жижа від 45 хвилин +-
Ніяких поганих відчуттів на виході немає

Тест 3
15:00
Читав, що дуже хочеться їсти, роблю 6 тяг вейп підряд ура, мене знову накрило я пішов їсти, апетит такий звірячий, їв все, що було під рукою салат, заїдав цукерками, запивав водою і кавою...жор неможливо зупинити, я їв всі 35 хвилин , які мене тримала жижа, так їсти хочеться страшенно, я зрозумів що великі енергозатрат несе організм під жижою!!!
16:10
П'ю багато води. Мене відпустило повністю....сушняка не має, голова не болить отходов немає!!!
17:15
Вирубають світло ,пропадає інтернет роблю 5 тяг і знову параноя, перекур, тут суміш дуже потужна, я лягаю спати....без доступу до мережі і світла!!!

День другий ранок!!!
Я бодрий капець ніяких отходов, я снідаю п'ю багато води, десь о 10:00 роблю 4 хапки, це багато дуже, я знову попав в транс....народ
Я танцював, сам з собою говорив одним словом жижа робоча і мені вона сподобалася...немає отходів тяжких, два дня парю норм все, але пре жостко....Я зацінив продукт робочий!!!!

Хочу ще спробувати
magic_vape вашу жижу із вмістом 65% ТГК цікавить який буде ефект від вашої червоної таблетки!!!

Висновок!!!
10/10
Продукт дуже потужний, сама жижа,мені сподобалася, ніяких побічних запахів чи присмаків немає
Отхода відсутні, не сушить!!!

10/10
Якість стелса і упаковки все зроблено, як заводський товар
9/10
Продавець
magic_vape

Привітний, ввічливий, але довго відповідає

Мій репортаж написаний суто в інформаційному напрямку, він ні в якому разі не призиває до вживання тих чи інших рідин для вейпа!!!!

Так, як це так, що ніякої критики на мої помилки....чи правильно написав, на, що увагу звернути))?

Все добре, дякую. Підкажи будь ласка там було 5 мл? Перевіряю відправника )))

magic_vape
Доброго ранку упробі не вистачає більше одного мл....я залив лише три з половиною картриджа вони в мене по одному мл....
Можливо отримати на пробу РедБул ваш мікс?

Хорошо расписал,а оформил то как !!

Chesnuy ага суто інформаційно написав так що аж хочеться попробувати що то за хрень така

magic_vape oleganster
Настількі хороша якість, що я хочу ще покурити це просто цікава задумка , головне отрисуватм все чотко по кількості....Між нами говоря я в шоці від цієї жижки прикольна вона

Chesnuy а яка в тебе под-система? Марка-модель?

magic_vape
Доброго дня, я не знаю що, це за марка под-системи, мені на Новий Рік подарували його повного, я викурив жижу і под лишився, ось дані 👇

То, что отходняк отсутствует в это мало верится потому как тестировалась не натура, а синтетика и там без ощущения отходов не обойтись

phalloides
Я маючи досвід вживання різних речовин в тому числі і альфа...я скажу що немає ніяких отходов взагалі.....єдине що дуже пре і їсти хочеться постійно....Мені вообще зайшла жижка....

Как по мне эффект от подобных хиж практически одинаков но есть и такие , что немного отличаются в плане эффектов и таких очень мало - то есть редко встречаются

phalloides
Ну це не така, які я курив в кальянних, я взагалі пробував дві жиди з ТГК, ця мені вообще прикол, хочу ще))))

Я тоже кстати себе вейп взял) за 80usdt. От одной тяги так нагребает что ппц. А ты за сколько его скурил?

Интересненько, никогда не пробовал эти жижы , но по цвету вещества явно кажется что это не натур продукт а какой то микс ближе кажется

Я тоже кстати себе вейп взял) за 80usdt. От одной тяги так нагребает что ппц. А ты за сколько его скурил?
Я скурив того, подарували за тиждень, він швидко скурився бо то були свята і горілочка з вецпом опасненько було трохи

хороший трип репорт

Назад
Сверху