Chesnuy
Местный
- Реакции
- 1,486
Всім доброго вечора народ
У Вас недостаточно прав для просмотра ссылки. Войдите или зарегистрируйтесь.
Все б нічого ,якби не одна цікава ситуація! Я ще раз переконався що всі думки матеріалізуються і все буде так як має бути.... Я дуже хотів спробувати жижу і от мені фортануло!!!
От я будучи фанатом інтернета, а особливо заядлим форумчанином я, як завжди тут то там і от залітаю на пробу від ,
Шоп
лишаю заявку і чекаю відповіді, від
Продавець
Який відписав вчасно і ввічливо, і от моя можливість протестувати бажану так давно жижу
Тестер,
Chesnuy
M/178/90/дорослий
Пробу отримав вчасно, мені дуже сподобався стелс, все дуже гарно продумано, без ніяких викрутасів, приїхала посилка, жида для вейпа, як не крути, а норм придумано за стелс респект
Проба
Проводимо дослідження самої жижи
має дуже ніжний олійний слід.... Масляниста дуже!!!!
Починаємо тестування даної жижи
Ну от залито у вейп 1ml жижи від
І можна починати парити і пробувати щодо це за
Розпочинаю тайминг і думаю я зможу правильно описати те, що буде зімною мені дуже, цікаво що це за жижа, яка має аж
Потужності !!!
Я розпочинаю свій перший досвід з жижою від https://rcclub.cc/threads/zhizha-tg...gorjachie-klady-kiev-odessa.76534/#post-91134 шопа!!!
Ну от в моїх руках
12:00
Я роблю перші три чи чотири жадні затяжки, жижи напрочуд гарно париться, ніяких паршивих смаків чи неприємних запахів, присмаків немає , дуже приємний смак
12:15
Я розумію, що я дуже жадно поступив, сам себе обманув!!! Десь читав, що не бере з першого разу то і взяв жадних хапок...
12:25
Кажу вам одразу хто перший раз не тягніть більше двох хапок
Тест 1
Перевірка того, що писали щ першого разу не брало.... результат
13:15
Я ловлю себе на тому , що мене відпустило, буде раптово, і я навіть нерозомумів, як і коли після таких приходів.....і раз тверезий
Тест 2
14:00
Я роблю знову чотири тяги
Читав, що швидко толер росте, ну от мене відпустило я почекав годинку і знову дав жару.....мене почало накривати повільніше і вже приємніше не так як з першого разу, що можна зловити бледного...
Я трошки походив понаблюдав,як ростуть вазони мене пробило на філософію, толер вроде недуже росте
Мене так норм тримало до
14:45
Мене почало швидко відпускати, я зрозумів тримає жижа від 45 хвилин +-
Ніяких поганих відчуттів на виході немає
Тест 3
15:00
Читав, що дуже хочеться їсти, роблю 6 тяг вейп підряд ура, мене знову накрило я пішов їсти, апетит такий звірячий, їв все, що було під рукою салат, заїдав цукерками, запивав водою і кавою...жор неможливо зупинити, я їв всі 35 хвилин , які мене тримала жижа, так їсти хочеться страшенно, я зрозумів що великі енергозатрат несе організм під жижою!!!
16:10
П'ю багато води. Мене відпустило повністю....сушняка не має, голова не болить отходов немає!!!
17:15
Вирубають світло ,пропадає інтернет роблю 5 тяг і знову параноя, перекур, тут суміш дуже потужна, я лягаю спати....без доступу до мережі і світла!!!
День другий ранок!!!
Я бодрий капець ніяких отходов, я снідаю п'ю багато води, десь о 10:00 роблю 4 хапки, це багато дуже, я знову попав в транс....народ
Я танцював, сам з собою говорив одним словом жижа робоча і мені вона сподобалася...немає отходів тяжких, два дня парю норм все, але пре жостко....Я зацінив продукт робочий!!!!
Хочу ще спробувати
magic_vape вашу жижу із вмістом 65% ТГК цікавить який буде ефект від вашої червоної таблетки!!!
Висновок!!!
10/10
Продукт дуже потужний, сама жижа,мені сподобалася, ніяких побічних запахів чи присмаків немає
Отхода відсутні, не сушить!!!
10/10
Якість стелса і упаковки все зроблено, як заводський товар
9/10
Продавець
magic_vape
Привітний, ввічливий, але довго відповідає
Мій репортаж написаний суто в інформаційному напрямку, він ні в якому разі не призиває до вживання тих чи інших рідин для вейпа!!!!