Тріп - репорт🧑🏿‍💻на ШИШКИ сорту Critical Kush від магазину miniBANKA🎁

Shushkodav

Местный
Наказан
Реакции
117
  • ШИШКИ Critical Kush
  • Магазин miniBANKA
https://rcclub.cc/threads/minibanka-proby.73080/

Тестер : М 30 + ,Толлер Високий,курю ШШ кілька разів на тиждень
  • Оцінка якості доставки: Стелс був гарним,нормально попрацювали,швидкість відправки також була швидкою.
- Вес пробі 1 г

Оцінка органолептики: Сама шишка ну дуже масляниста, вся в трихомах які трохи відблискують, спресована просушка хороша, зайвого мусору, насіння не було. Запах землянистий не різкий.

Трохи передісторії,зайшов на форум побачивши роздачу проби,оскільки я робив перерву і тиждень не куривши ,рішив прикупити собі щось а тут ще й новий магаз з Одеси ,тому і написавши щоб отримати пробу на що продавець вічливо погодився і вже наступного дня я побачивши ТТН

Зараз літо і я намагаюся багато плавати 🏊‍♀️ і загаряти на пляжі .

🕛 00:00 200мг +~ забито у трубку, я заїхав на галявину дорогою на карєр . 🕛 Люта індика, я це розумію відразу, на якусь мить я навіть задумався, що може і нікуди не поїду, а просто повтикаю якийсь 🍿🎥 і через кілька хвилин посміявся з такого тупняку і поїхав біля пляжу

00:30 ⏱️ на гарячому піску в окулярах , в руках квас, приємний вітерець навіває гарний настрій Напевно це був пік ефектів, максимальна розслабленість та позитив.

01:00🕜Вийшов з води ,ефекти тримаються на достойному рівні,позитив ,легка ейфорія і забуваєш про всі проблеми на якусь мить. що це дія шишки)Позагарявши я ще хвилин 30-40 і вирішивши збиратись і їхати додому

02:00 🕑 Заїхав у Мак Дональдз узяв собі Біг Мак слухаю музику і насолоджуюся їжею, голова багата 💭 думками . від того як провів ⏱️ час

Загальна оцінка 9 із 10🏊‍♀️🤝😎

Народ це дійсно якісні шишки,беріть не пошкодуєте.Але знайте міру,не треба накурюватися щодня👩‍⚕️

Окрема подяка продавцю за надану пробу🤝А читачу за прочитаний ТРІП.РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ🤝
IMG_8232.jpeg

Shushkodav

Вложения

• IMG_8228.jpeg
    IMG_8228.jpeg
    1.2 MB · Просмотры: 54
  • IMG_8231.jpeg
    IMG_8231.jpeg
    968.9 KB · Просмотры: 52
Последнее редактирование:
Shushkodav предлагали они мне застестить шишку, но к сожалению отправкой - поэтому не пробовал)

Shushkodav так они в Одессе, они мне на тест итак хотели бесплатно дать

Також отримав свій тутанхамон, дуже смачні та потужні шишки

Назад
Сверху