Тріп-репорт на шишкі Lemon Drizzle від bulkweed

qwerty420

Местный
Реакции
260
шо куримо: шишки сорту LEMON DRIZZLE (85% Сатіва / 15% Індика)
де взяв: купив в магазині bulkweed
швидкість відправки: в день оплати ввечері отримав ттн, наступного дня ввечері отримав посилку
фотографії сховав під спойлер:
1.jpg

2.jpg
хто ж курить то: вік 34, зріст 180, вага 85, стать чоловіча
толерантність: шш тиждень до цього, найкращий час шоб "зголодніти" і відпочити від попереднього марафону
а скільки і як куримо: орієнтовно 0.05-0.1г на банку, дві банки через вакуумний насос зворотно-поступальної тяги з коли та пепсі .

TLDR: Приємний сатівний сорт, що додає гарного настрою, тримає стабільно 2 години. За особистими враженнями, дуже схожий на white widow, додає незгадуємих найкращих моментів життя (все ще вважаю, шо мабуть тому вони і найкращі), 5г на 4 дні.

трохи історії чому ми тут взагалі: Продовжуючи свій пошук ідеального сорту на просторах даного форуму повернувся до магазину bulkweed, де зазвичай лише сорти індики, що були вже перепробовані і які б вони не були приємні, а я ж чекав від магазину шось сатівне. Почекавши відгуки - за місяць їх так і не трапилось, тому настав час розказати, шо ж це за сорт такий новий в магазину з'явився (там, доречі, ще й грибочки з'явились, але це не моя тема). Кожного разу магазин відповідає чемно та швидко, і хоч оператор змінився та спілкування такого, як було на початку, вже немає, основні функції оператор виконує і від "привіт" до моменту, коли оплата пройшла і замовлення прийнято, часто проходить менше 5 хвилин (більшість магазинів у котрих хочеться шось взяти іноді втрачають такі маленькі пробні замовлення просто тому шо 3-4 години нема відповіді оператора). В той же день отримав ТТН від оператора, шо посилочка вже в дорозі. Наступного ж вечора посилка прилетіла і можна починати тестування. Стелс у магазину гарний, а самі шишкі не дуже пахучі. Достав Lemon Drizzle, швиденько сфоткав, виглядає красиво та здорово, порізав, ще раз сфотав. Напас продувається гарно, літрушка пепсі опускається в полторушку коли, забивається перша баночка.
другу фотосесію також сховав під спойлер:
3.jpg

4.jpg
...і полетіли:
19:10:
опускається перша баночка, відчувається шо одразу підкрадається до горла і виривається назовні, видих з кашелем, не можу зупинитися чомусь. на видоху ну дуже приємний ностальгійний вкус, колись дуже давно вже пробував шось схоже, але тоді про будь які сорта я нічого не знав. також не можу сказати, шо воно шось лимонне чи ще якесь, але навіть перша вже трохи змінила, з нулей збіла і вже добре.
19:15: трохи перечекав коли ж все ж кашель закінчиться, навколо вже починається дія першої, усі звуки раптом стали окремими та чистими, хтось далеко на вулиці співає, під вікном кричать діти, проїзжає поряд якийсь драндулет з прямотоком, але це все зараз неважливо і для чистоти експерименту та в цілому базової звички, роблю другу.
19:30: розслабило, але не натупило. відчуттями все нібито ясно та чисто, але підходжу до зеркала і розумію, що зовні виглядаю як щаслива накурена людина. все навколо як нібито звичайно, але є бажання все розглядіти. заліпаю періодично в усе. небо, таке красиве, золота година, тучі з однієї сторони чорні, з іншої заходить сонце, посередині майже чисте небо. Красиво, корочє.
19:45: не пам'ятаю як, але включив музику та просто розчинився в ній, нібито відчувається кожна хвиля звуку. жесть, як приємно. трохи іноді встаю шось зробити, але важко згадати, та і чи треба цю рутину згадувати?
20:15: відчуваю, шо хвиля ефектів почала відступати, але по відчуттях, сатівний ефект не зник, а потрохи комбінується з індичним ефектом. В цілому, настав час і перекусити чогось, хоч цей сорт не має такого свин ефекту, як, наприклад, glookies. замовив бургер, сів чекати, заліп в the international, цікаво, хоч іноді взагалі не розумію шо хто куди і нащо. дуже непомітно пройшов час і кур'єр привіз доставочку. і цей бургер схомячився настільки з задоволенням, шо залишилось лише враження, наскільки ж він був смачний.
22:15: відчуваю, шо знаходжусь на стадії after effects, десь глибоко легкі відлуння залишків ефектів. як же непогано воно залипається в щось цікаве, підвищується концентрація на годинку-дві і є бажання шось зробити, котре правда потім повністю зникає, але зі своїм завданням сорт справляється на всі 100%. після ефектів залишається лише сухість, що нікуди не подінеться вночі, але сон, як завжди, швидкий і без сновидінь, які можна згадати.
на ранок увійшов в loop паровоза, прийшов в себе на 5й день, коли все закінчилось.

шо ж виходить:
  • в першу чергу магазину: 10/10
  • шось хотілось робити, тож стім: 8/10
  • кайфанул: 9/10
  • сила ефектів шш: 10/10
  • загальна оцінка: 9/10 (все ще сподіваюсь знайти щось краще, але це прям топчік)
Після всього цього, можу сказати, шо якщо в Вас є бажання змінити скучне заліпалово від індіки - спробуйте Lemon Drizzle від bulkweed, він прям як золота година для концентрації та гарного настрою протягом дня і допоможе позаліпати менш скучно і з енергією.

Хорош репорт!Красиво расписал!
Думаю lemon haze должны тебе понравиться...если ищешь сативу....
Среди той сативы что я курил самое интересное было...
Судя по названию шишки возможно похожи...

Хорош репорт шшло по виду бомба хочется скушаьь

• Like
Реакции: ugo
Прекрасные фотографии и отзыв! Огромнейшее спасибо за ваш труд! ❤️❤️❤️ Спасибо что выбираете нас🤗

Уже брал у вас glookies и был очень доволен
Надо попробовать и этот сорт
Напишу пожалуй оператору

qwerty420 Отличный репортаж! Люблю когда трип репорт на укр языке. В честь разнообразия как раз самое то

qwerty420 не знаю,для меня некст левевел это ещё большее колличество ТГК .в бошках.
В данном шопе брал только один сорт на пробу т.с.и он меня не впечатлил...
За эти деньги хотелось бы чего о по серьезнее.

phalloides намагаюсь притримуватися локальної мови хоча б в інтернеті, тому і тріп українською.

ugo а тут вже мабуть толер важливий. я нещодавно спробував один з сортів шо були в іншому магазині, що був заявлений як один з тих, шо містять 30-40% тгк. по факту звичайна гарна сатіва, без будь яких незвичайних ефектів або пост ефектів. навіть тріп вирішив на це не писати, тому шо воно того не варто було.
в цьому магазині я спробував всі сорта і особисто мені зайшли спочатку Glookies 30/70 і цей 85/15. всі інші тепер приймаю лише у подарунок від магазину на випадок коли все закінчилось.

• Like
qwerty420 в бошки с 30-40 процентов я вообще не верю...и считаю что все кто продает подобное пиздаболы. Даже 27%шторят как надо...
Конечно я слышал о гидропоне который с банки убивает и держит 3-4часа но пока не попробую не поверю..
А в данном шопе брал 11 rouses..не скажу что не понравились
..возможно не мой сорт...ни стоуна ни рубилова как от 25/27%шишек не прочувствовал..хоть это индика..
За их ценник-сне все было похоже на стандартные тепличные бошки ..которые есть у всех и стоят дешевле на порядок..
Возможно ошибаюсь
Наверное один сорт не показатель..

ugo про 30-40% тгк я орієнтувався на сід банки та відгуки поза нашим регіоном, виявилось шо в нас ще не змогли таке виростити.

eleven roses мені не знайшли, дійсно виявились нібито слабенькими.
як і казав, мені зайшли лише 2 сорти з усіх шо в них є. все ще чекаю обіцяний навесні гібрид 51/49...
глукіс 3 години мене індично на толері тримало з двох банок, цей сорт сатівно 2-2.5 години на толері, всі інші до 2 годин.

• Like
qwerty420 значит в своих оценках 11роз я не ошибся..это радует,в том плане что не все мозги ещё пропил...))))

ugo при тому сорт 11roses в усіх магазинах такий, але все ще популярний.

• Like
qwerty420 я три раза курил от разных селлеров...х.з.может они закупаются в одном месте ,но мне ни где не зашло

ugo значить точно такий сорт)

• Like
шо ж, після затеста обох сортів, можу сказати, шо тут відчувається трохи більше ефекту в шось заліпнути і креативити, або сконцентруватись і шось ретельно робити. haze то більше про поспілкуватися та поржати.
але з довольною рожею ходив в обох випадках)

• Like
qwerty420 а мне вот зашло Dos si Dos #33 ,,,блять ох и название
..но шишки огонь....Афган куш тоже не плохой...но это все индика больше...но я под ней больше шевелюсь чем заливаю..
я думаю ты понял у какого Селлера я брал..

ugo а їх там все одно вже немає, буду намагатися підтримувати цей магазин, мені їх сервіс подобається вже більше ніж пів року )

• Like
Хороший репортаж 👍

qwerty420 чего нема?... По-моему все есть...я только вот брал несколько дней назад...просто по Почте...

Назад
Сверху