РУЛЕТКИ - РОЗЫГРЫШИ

От це і є вибір, вся картина написана одразу я должнік і людина робить вибір купила і не отримала це її був вибір, отак воно

Ну, посмотрим что будет дальше конечно же, а я пока предположить только могу.

Бро з мого досвіду скажу що якщо долг не закритий а це є енергія взята наперед то в любому випадку забере в того хто должен, і знову буде баланс

Ну, бывали шопы с долгами, а потом на тысячи долларов набирали заказов и уходили в закат.

siesta_kawaii
Це все уроки і головне, що вони кидали саме тих хто має зрозуміти, і о він робив неправильно це дуже цікаве питання в цьому плані

У шопа стафф скатился, ненаходов стало чаще, но второе уже со слов остальных беру.

Це не шоп це його кури і інші працівники я знаю як працюють кури як кидають шопи це все кармічні уроки для всіх

Та я думаю если бы шоп хорошо работал, таких бы кур было куда меньше.

Було нормальне законодавство то можна булоб з усього мати вигоду всім водка це зло більше за наркоту бо вона і є наркота

да бро сиеста есть такое дело так шо пишем дальше как и надо ага

Да бро, мы тут с тобой всегда пишем, потому что стараемся и можем. Вот так вот

Ай які молодці тут і там шум і гам точно так але я люблю бачити обман кругом всі брешуть

Писать текст просто, а вот писать текст со смыслом куда сложнее. Но тут ничего из этого не имеет значения.

ну шо там лампа курит оно чи не курит
болячка ходячая хай бог мылуе

Вейв типа волна поняли да вот так вот шоп называется, не знаю конечно почему

Як писати так щоб знати що писати головне щоб писалка була а все інше то вже таке

У меня тут какое то задание на очумелые ручки, так что пока по чуть чуть буду уходить от вас

Працюй дружеироьи те що потрібно щоб знати як воно буває не без того щоб все було чотко

Та тут все просто, пишешь сообщение - а цент капает.
Желательно тему для разговора находить.

Та все походу спілкування і все буде тоді чоико головне тримати актив тут і там

Назад
Сверху