РУЛЕТКИ - РОЗЫГРЫШИ

Ну и о чем мы говорим тут тогда? Яж сам не знаю, так что жду идей, например.

Та бачиш бро сьогодні день тяжкий всі трошки накручені і мова некоеїться потрібно звикнути тут

А к чему тут привыкать? Тут все просто, берешь и пишешь. Надоет - не пишешь.

Це точно, але я трошки на такі речі дивлюся по іншому я немаю ще повного розуміння що тут і як

Ну, тут понимать много и не надо. Берешь, и общаешься. Именно общаешься, а иначе бред.

Часом можна і бред описати якщо воно приносить результат це теж свого роду можливість

Приносит, а потом тебе принесут шлепок по шее, так что думай.

Ну шлепок то да, але ж тут вроде все пишемо в тему от бачиш а ти кажеш що все просто от які мелочі бувають

Все просто, нужно просто писать текст, у которого есть смысл. А если смысл видишь только ты - то и дадут по шее. Проходили уже.

Зрозумів буду пробувати робити актив чоткий і со смислом сьогодні щось енергії в мене не дуже але буду старатися

Та у меня тоже сейчас ни энергии, ни желания. Вымотали сегодня, да и активчик такой се.

То так воно і є хочеться спробувати чогось нового побачити щось старе і так по кругу

Не знаю шо тут нового увидеть можно, но так то ничего интересного часто нет. Актива бы на форуме.

ну да вроде бы и так, так шо делаем красиво мы не из соссии

Это да, надеюсь мы никогда там не окажемся, ведь это будет ужасом.

Уроди не хочуть мир підписувати все іде до того момента як у серіалі мадам госсекретарь там пів України віддали Путіну

ну да катим дальше в этой игровой теме
а рульки это кул

Це точно продовжувати потрібно не зупинятися цей тиждень норма буде

Та все хорошо будет у нас всех, главное самим по себе не сдаваться, и всё.

Це точно так і має бути вперед нікроку назад і поступово так виробиться звичка

Назад
Сверху