РУЛЕТКИ - РОЗЫГРЫШИ

Планку к сожалению самому задать не получится. Она тут есть, и если перейти за неё - ты поймёшь.

Ну знаючи себе я не дозволяв собі ніколи переходити межу особливо чужу, моя позиція така,як до мене так і я)) небажаю нікому зла і нехочу в свою сторону того ж ))) формула проста

Та нет, тут планка немного другая, так что забей. Вот такое дело, поэтому сказал что в случае чего ты это сам поймёшь.

Понятно час покаже що тут і як в мене привичка все на своїх шишках набитих вчити але. то таке все воно єдине чого я боюсь це те , що я невстигну покурити всі сорти. трави

Раста это круто, раста это чудесно. А остальное в основном ненужный мусор, который лучше не потреблять

Це точно бро ти сказав все правильно щоб розуміти як воно все буде так як має бути

папа в деле а значит все круто и будет так постоянно и это факт же тут рулетка

Папы и мамы вообще это важное дело. А тут чуть другое, но суть всем же понятна

Батьки це і є енергія розвитку якщо до них неправильно віднестися якими б вони не були карма за це наказує потужно

Наказываем мы сами себя, либо этого не делаем вообще. Все зависит от человека и все.

Так розумієш людина робить вибір а є вища сила яка вже дає блага по вибору нашому, тобто матеріалізує ту реальність на яку ми переходимо саме той сценарій

Я к сожалению, или же счастью, в высшие силы не верю от слова совсем и нахожу объяснения подвластные логике.

Це нормально в кожного своє бачення так буває коли всі працюють в одній схемі і саме цікаво що нарешті люди почали прокидатися

Сейчас ничего особого не происходит. Люди всегда думали что сейчас как раз то время, но через полвека снова будет то самое время.

Окей в кожного своє бачення, час покаже як воно головне що люди почали прокидатися і бачать реальні речі

Все может быть, а может и не быть. Но в этом всем нет смысла, как то так.

Смисл є у всьому дерева живі їх рубати неможна, вбивати тварин заради їсти м'ясо неможна ,і взагалі люди мають харчуватися твлткі фруктами перевірено на собі живу насфруктах майже

Мясо и животные - это белок и целый аграрный сектор, так что это самое глупое решение, которое никогда не будет принято. Так должно быть и будет.

Ти неправ це все розказували нам з дитинства це все ілюзія я кажу що фрукти мають все спіруліна це білок кращий за будь-яке м'ясо але не всім дано) Не слухай мене )))

Банально это для экономики не выгодно, вот и все, я не понимаю что ты несешь. Фрукты - норма. Но на одних углеводах ты не вывезешь.

Назад
Сверху