РУЛЕТКИ - РОЗЫГРЫШИ

рулетка это очень найс

Верно бро, я с тобой соглашусь. Рулетки это всегда круто, на монету так темболее я думаю.

так и есть так шо пхнем дальше как надо и это факт

Так тут я ще небув пару слов не лишав але то таке воно все саме так і мало бути нічого такого

примитное вполне существо ну ладное а шо робыть тут и там

Якось так буває коли не можна отримати те що хочуть то людина починає переходити на приниження бо така вона в натурі

примитивное чучхе

Саме цікаво те що я з перших днів на всіх форумах і стількі всього є цікавого переписок стількі мама мия

вот и всё и везде я буду тебе давать куда правильно в беззубый

Ти собі давай бо набрався стількі що донести не зможеш всі чекають хорошого моменту а нас таких вже назбиралося багато ти за роки назбирав гемору

ахаха хаха хаха хах ахах хаха как ты отвечу
только это реальный смех бо вы никто и звать никак
нули без палки

ООО правда вона така а це вже ніяк не зміниш карма це хороша річ вона сама знає в який момент спрацювати ти головне не зупиняйся

никто абсолютно
обычные недо рябушные бедолаги без личной жизни и денег
clown ass

Я не буду тут лишніх слів писати просто все вилізе кругом ти голрвне не розстраюйся коли тут полізе правда

Даже не знаю что тут написать, то что рулетки это круто мы уже и так выяснили давно

Та нічого непотрібно просто читай і все знай собі, що тут є люди які видають себе за одних а самі в натурі інші , як я кажу карма це дзеркало

Та просто так же тут без смысла писать не особо можно, поэтому надо какой-то вкладывать.

Ну так це точно смисл без смисла теж смисл така вона цікава теорія тілткі що в мене в голові на малювалася

Это да, так что вроде все имеет какой то смысл, но опускаться ниже определенной планки нельзя.

Та тут бачиш неможна сказати так точно бо ж у кожного планка своя тут нічого не поробиш а смисл це теж так вилами по воді писано

Назад
Сверху