РУЛЕТКИ - РОЗЫГРЫШИ

Не знаю шо тут должно работать, но работает все как надо уж точно! Схема простая.

Кошики пишем тільки маєм так буває коли все чотко працює і п'яний співає ура

Та пишем мы то нормально, проблем у нас с этим нет вообще. Так что и дальше будем делать это

Дальшн больше чем два можна ще олне написати чи слова потрібно робити актів і дальше відпочивати

Та да, а то я уже как то кушать начал, поэтому писать мне не совсем комфортно сейчас.

да несется тут тоже шото дикое
но факт в том шо руля это круто

Та рули ели заполняют почему-то, странные конечно какие-то люди нынче. Даже солевые не все заполняют

Продовжувати тут і там кґписати пару слов щоб було все чикі брікі ну а як воно

Ну да, пару слов или пару предложений это гуд, главное чтоб на позитиве у нас все было.

Найгірше, що може бути в людях це агресія і нерозуміння того, що все проходяще і не вічне тому так)

рулетка и розыгрыш это конечно очень даже неплохо так шо делаем красиво вот тут

То є добре щоб було все прикольно навіщо робити все те, що можна робити отаке

флуд летит по полной но в рулеточной все будет по другому я так вижу и так слышу

То ж так буває летить чи не летить але головне що рухається вперед собі впевнено ура

в рулеточной все будет по другому я так вижу и так слышу

Буде так як має бути і буде точно так як має бути тому, що так цікаво буває

ну шо тут рулетка активна или нет поведайте мне а я уже потом решу

Колись так було як мало бути так воно і буде тому ,що цікаво наблюдати як і що тут відбувається

бездомных надо кормить я это понимаю
но в то же время они сами виноваты в том шо они бобыли

Ти шо там фото добрих справ зробив, а ти ж садочкам мав допомогти але ж куда там тиж зажмеш два гривні щоб їм поїсти дати

Назад
Сверху