Подозрительная Сова

Хочу ще раз подякувати магазину, все як завжди на висоті 10/10, удачі в подальшому 🤝моя щира рекомендація 👌

Вложения

• IMG_7093.jpeg
    IMG_7093.jpeg
    2.9 MB · Просмотры: 55
Шоп не работает уже?

amstterdam
Магазин работает в полном объёме, прайс актуальный, для более быстрого ответа пишите в телеграм
У Вас недостаточно прав для просмотра ссылки. Войдите или зарегистрируйтесь.
.

Последнее редактирование:
Приветствую! Хотелось бы получить пробу ваших шш отправкой. Трип-репорт в сроки. Примеры в подписи

Privat_supreme
К сожалению на данный момент пробы не раздаются, можете приобрести, в дальнейшем будет раздача проб когда появятся новые шишки.

Хочу черговий раз залишити відгук в подяку даному магазину, я вже тут клієнт останні пів року , колись курив амнезію, потім її не було декілька місяців , і от знову вона зʼявилась ) Окрема подяка продавцю, який добавив мені ваги , дуже приємно було )
А на рахунок оновленої амнезії, то це скарб , ще більш запашна і масляниста , ніж попередня .
Досить середньо куриться , перші 15-20 хв дуже класний і сильний потік думок і енергії , відчувається домінація сативи , потім ще 1-1.5 год дуже хороший ефект , після чого йде на спад .Шиш реально сильна і раджу новачками і любителям не переборщити, бо очі почервоніють добряче )
Шиш реально 9/10, бо просто курив в житті сильніше , але ціна/якість 20/10 як на мене, у плані доставки і якості товару все як завжди прекрасно , хлопці вміють робити свою справу якісно і вирішувати проблеми, якщо вони такі є .Черговий раз велика подяка за такий магазин)

IMG_0168.jpeg

Добрый вечер
Всем успешного подсчёта дня

Доброе утро
Всем удачной пятници

гарні сорта, але проблема з просушкою/пролікуванням. за свої гроші дуже непоганий варіант.
стелс нормальний, але над якістю треба ще трохи попрацювати.
white widow на 6/10. 5г на 3 дні.
IMG_20250901_121808_160.jpg
IMG_20250901_121808_412.jpg

Последнее редактирование:
qwerty420 візьми амнезію, вона буде набагато сильніша ніж біла вдова

Добрый день, для восстновления статуса продавца необходимо раздать несколько проб (2-5 шт).

Если тестер получил пробу, но не написал трип-репорт в течение 48 часов, сообщите об этом мне в ЛС.

Общие правила форума https://rcclub.cc/help/terms/

Если возможно отправкой, получение пробы,готов отписать репорт....

Назад
Сверху