⋄ ФЛУДИЛКА

Ото вже тут я пишу вперто все-таки є надія що не дарма але то вже як буде показано

Салам усім 👋
Сообщения автоматически объединены,

Chesnuy та да бро. На тобі одному і тримається флуд😁 Все повертається так що це не дарма

marakasss все просто в других флудилках в основном,там где проходят мероприятия. Грубо говоря МП за флуд,флуд = реклама дешевейшая

Шо ви тут не спите ночами я вже так норм виспався думаю тепер почати дальше щось писати

Ну шо другий круг за сьогодні зранку має бути чотко ідемо впевнено до цілі потрібно так і робити

Знову тут цікаво мені з вами народ але є свої особливості спілкування з вами топимо дальше

Chesnuy ахахаххаха как же мне нравится этот фильм «Сплит» в исполнении главного героя Честного😁 Ты смотрел этот фильм бро?)

Chesnuy это фильм про человека,у которого много личностей,а именно 23. Там очень интересно,фильм собрал большие деньги и оценки зрителей. Рекомендую посмотреть,если нравится качественный фильм с элементами преследования и ужастик не много

botanic_weed воно явже глянув це точно в мене така є природня фігня граю ролі сам з собою можу на себе сам образиться навіть 🤣

Chesnuy а я тебя понимаю,последние года тоже бываю могу на себя обидеться… Может оно из-за войны так? Ну главное что тебе понравился трейлер,фильм прикольный)

Доброго ранку шановні колеги як ваші справи народ пишемо зранку знову-таки в е з вами тут

Ну шо тоді пишемо дальше поки є час і бажання працювати бо так має бути чотко ідемо впевнено до цілі

Багато вчора я в ратив сьогодні потрібно вже догоняти щоб в е було толком як має бути

Назад
Сверху